Neler Yeni

8-14 Ekim Amazon İndirimlerinde Bu Ürünler Gelir Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
rkadaşlar, Xbox 9. nesil oyun kolu ve B650 anakart için indirim bekliyorum. Sizce yakında indirim gelir mi? Eğer gelmezse, hangi ürünlerde genel olarak indirim olabileceğini düşünüyorsunuz? Öneri ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim🥰😁😁

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Hocam amazon ciddi indirim yapacagi zaman erkenden haber veriyor ki 15 gün önceden haber vermisti amazon 8-14 arası diye. Ben işlemci ve ekran karti haricindeki tüm kategorilerde harika indiirmler bekliyorim ki daha önce buna benzer bir indirimde Asus B650 prime M K 3900 Tl idi bu sefer yine bunun benzeri urunler daha uyguna 6-9 ay 0 faizle satilir diye dusunuyorum . Ancak amazon genelde işlemci ve ekran kartlarinda ciddi indirim yapmiyor kara cuma disinda

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amazon ciddi indirim yapacagi zaman erkenden haber veriyor ki 15 gün önceden haber vermisti amazon 8-14 arası diye. Ben işlemci ve ekran karti haricindeki tüm kategorilerde harika indiirmler bekliyorim ki daha önce buna benzer bir indirimde Asus B650 prime M K 3900 Tl idi bu sefer yine bunun benzeri urunler daha uyguna 6-9 ay 0 faizle satilir diye dusunuyorum . Ancak amazon genelde işlemci ve ekran kartlarinda ciddi indirim yapmiyor kara cuma disinda
Geçen indirimlerde Xbox 9. nesil oyun kolu gelmişti ona yetişemedim yeniden gelir mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

B650 prime M K tamda aklımdaki anakart vallahi 🤣 yada

MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Ben de bilgisayar toplayacsgim herseye indirim gelir diye dusunuyorum. 8-14. Ekim baya uzun bir süreç sonuçta 1 hafta boyunca indirim baya bir urunde geçerli olur bence kol a da indirim bekliyorum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haydi İnşallah diyelim o zaman 😁😁
Ben de bilgisayar toplayacsgim herseye indirim gelir diye dusunuyorum. 8-14. Ekim baya uzun bir süreç sonuçta 1 hafta boyunca indirim baya bir urunde geçerli olur bence kol a da indirim bekliyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,211
Üyeler
160,989
Son üye
marul1830
Top Bottom