Zaten anlık diyoruz onu.bu arada daha demin konu acmistin dolar 7.58 oldu diye faiz dustu vs şimdi yibe 7 64 djcjfj
Katılıyorum, Silver olmak istemiyorum :/@Mehmet Yılmaz şahsen ben bronze u daha çok beğeniyorrum sanki bronze silverdan daha yüksek bir mertebe gibi silver logosu çok berbat duruyor şunu güzel bir şey tasarlasaniz parlak gri iyi olabilir
Hocam sertifika olayı değişse? Farklı şeyler rütbe olsa? Nasl technopat,gigapat,millipat,hectopat gibi şeyler varsa bizde kendimize göre bir şey uydursak? Yani şu rütbe sistemini değiştirsek?Ne yapalım 20 yıllık sertifikaları mı bozalım
Silver çok hoşuma gidiyor.Gold çok cafcaflı bence silver en güzeli
(Silverim diye demiyorum kesinlikle)
Yok böyle daha güzel benceEn fazla bu kadar açık tonu var, ama bu daha kötü gibi
Donanım plus , Donanım extra , Donanım mega , Donanım HitlerHocam sertifika olayı değişse? Farklı şeyler rütbe olsa? Nasl technopat,gigapat,millipat,hectopat gibi şeyler varsa bizde kendimize göre bir şey uydursak? Yani şu rütbe sistemini değiştirsek?
Bu daha iiEn fazla bu kadar açık tonu var, ama bu daha kötü gibi
bence daha güzelEn fazla bu kadar açık tonu var, ama bu daha kötü gibi
Rütbe bir işe yaramıyor bunu @_cinar_yasar_DA sayesinde gördük.titanium olan @crazyreign:
merhabalar a.
Donanım NaziDonanım Hitler