osman karaaslan
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 800
Oyun oynamak için kulaklık arıyorum mikrofon iyi olması benim için önemli bu fiyat aralığında kulaklık önerir misiniz
Oyun oynamak için kulaklık arıyorum mikrofon iyi olması benim için önemli bu fiyat aralığında kulaklık önerir misiniz
Bu 1050 TL o fiyata çıkamam![]()
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCXWG/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_C35AS2H35T6AMNAQWATZBu 1050 TL o fiyata çıkamam
O eskidendi knk 3k’lık kulaklık kullanıyorlar.Cloud 2 net bir sekilde prolarin cogu kullaniyor
Yok la hala cogu cloud 2 kullaniyor turnuvalari veya canli yayinlarina bakarsan hala yarisi kullaniyor nerdeyseO eskidendi knk 3k’lık kulaklık kullanıyorlar.
yayıncılarda falan hiç yokYok la hala cogu cloud 2 kullaniyor turnuvalari veya canli yayinlarina bakarsan hala yarisi kullaniyor nerdeyse
Mesela wtcnde wireless olani var onu kullaniyor. Logitech g733 v.s kulaklik falan yolladi kullanmadi bile. Fps oynayanlarda goruyorum ben. Yabanci yayincilarda falan sen bilin hocam seni ikna etmeye neden cabaliyosam anlamadim bende alicam ama indirim bekliyorum. Suan kulakligim oldugu icin. Sen bilirsin ne istersen onu alyayıncılarda falan hiç yok
İndirime girer mi acaba bu saatten sonraMesela wtcnde wireless olani var onu kullaniyor. Logitech g733 v.s kulaklik falan yolladi kullanmadi bile. Fps oynayanlarda goruyorum ben. Yabanci yayincilarda falan sen bilin hocam seni ikna etmeye neden cabaliyosam anlamadim bende alicam ama indirim bekliyorum. Suan kulakligim oldugu icin. Sen bilirsin ne istersen onu al
Belli olmuyor gecen yil 800 tlden 500e dusmutu ama kulaklik aldigim icin almamistim. Her yil indirime giriyor ama ne zaman girer ne olur bilmiyom.İndirime girer mi acaba bu saatten sonra
Bende indirime girerse iyi bir indirim ama alirim yoksa kulaklik var suan almamİndirime girer mi acaba bu saatten sonra