Switch olarak ne istersiniz (Red Switch? Blue Switch?)Klavye onerebilir misiniz acaba
hp omen 1100Klavye onerebilir misiniz acaba
trendyolda 620 liraSana Gayet Güzel Bir Klavye İle Geldim Hocam 800TL'Ye Alabileceğin Güzel Klavyelerden Birisi ASUS Tuf Gaming K1 Rgb Trendyol Adlı Sitede 649'TL Kaçırmadan Al Derim : )
Turkcell Üyesi Olmadığım İçin Pasaja Bakmamıştım Daha Uyguna Bulmuşsun Aynısını Öneririm Almanıtrendyolda 620 lira
bu da 539 diyor da bu başka model mi neden böyle https://www.turkcell.com.tr/pasaj/h...387&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.57.8
Hocam neden böyle yazıyorsunuzTurkcell Üyesi Olmadığım İçin Pasaja Bakmamıştım Daha Uyguna Bulmuşsun Aynısını Öneririm Almanı
Hocam Aynı Klavye Araştırdım Turkcell Pasajda Çok Daha Uygun Trendyol Adlı Sitede 750TL (İNDİRİMLİ) Bence AlmalısınızHocam neden böyle yazıyorsunuz
aynı klavye mi emin misiniz başında ra04 yazıyor ama
evet o kadar paraya mekanik olmayan klavyemi alacağım? :dbu klavye mekanik mi?
red daha iyi olur hocam blue akşam çok ses çıkarır bide kod yazıyorumSwitch olarak ne istersiniz (Red Switch? Blue Switch?)
gamepower ogre rgb 500 -700 arası blue ve red var 1 yıldır kunlanıyorum hiç bir sorunu yokKlavye onerebilir misiniz acaba