Neler Yeni

800 tl klavye önerisi

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
düşük bütçeli olarak bu attığım daha iyi. azıcık daha para koyup alabiliyorsan bunu al.
ama razer da bilek destek ve num tuşları var yani hani şu sayı tuşları adını unuttum xd

uintptr_t

80+
ama razer da bilek destek ve num tuşları var yani hani şu sayı tuşları adını unuttum xd
bilek desteğine göre alıyorsan onu al zaten attığım klavye TKL versiyonu olduğu için numlock tarafı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Tnc öz
Selamunaleyküm Max 900 TL var bende klavye önerisi lazım şu anda Gamepower Overlord var bende aşırı kötü durumda yeni bir klavye alacağım sanırım memran mekanik fark etmez ama kaliteli bir marka olsun kesinlikle Rampage falan önermeyin l ve kesinlikle RGB olması lazım ve hayırlı ramazanlar

arkadaşlar yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavye yazmıyor düzgün :(

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
bilek desteğine göre alıyorsan onu al zaten attığım klavye TKL versiyonu olduğu için numlock tarafı olmaz
bilmiyorum hocam ya o deilde bu apex3 tkl 600 tl falandı ne ara 1000 tl oldu be bayramı bekleyeceğim bayramda belki fiyatlar düşerse başka bişiler bakarım

uintptr_t

80+
bilmiyorum hocam ya o deilde bu apex3 tkl 600 TL falandı ne ara 1000 TL oldu be bayramı bekleyeceğim bayramda belki fiyatlar düşerse başka bişiler bakarım
Ömürlük sağlam bir klavye istiyorsan biraz daha bütçeni arttırmanı öneririm.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
işte hocam bakalım bir bayram gelsin belki indirimde bişeyler yakalarım çünkü şuan size yazdığım pcyi 8kya aldım karne indiriminde normalde 11-12k falan yine öyle bişi olursa 1000-1200 tl lik klavye falan alırım belki siz bayramda 800-900 TL'ye düşecek klavye önerisi de yapabilirseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şöyle diyeyim ailemden para istemeyerek almaya çalışıyorum o yüzden biraz zorlanıyorum yani

uintptr_t

80+
işte hocam bakalım bir bayram gelsin belki indirimde bişeyler yakalarım çünkü şuan size yazdığım pcyi 8kya aldım karne indiriminde normalde 11-12k falan yine öyle bişi olursa 1000-1200 TL lik klavye falan alırım belki siz bayramda 800-900 TL'ye düşecek klavye önerisi de yapabilirseniz sevinirim

hocam şöyle diyeyim ailemden para istemeyerek almaya çalışıyorum o yüzden biraz zorlanıyorum yani
tamam sıkıntı değil yardımcı olurum

uintptr_t

80+

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
ilerleyen dönemlerde tuşları soyulabilir gibi bir çok yorumda bulunulmuş, bilek desteği yok ergonomik konforlu denilmiş emin olamadım.
hocam chroma v3x var ama düz rgb cynosa da her tuş farklı renk falan yani ne bilim bide chroma tuşları küçük gibi

ilerleyen dönemlerde tuşları soyulabilir gibi bir çok yorumda bulunulmuş, bilek desteği yok ergonomik konforlu denilmiş emin olamadım.
yedek tuşu satılmıyormu

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
hocam cynosa v2 sipariş ettim umarım memnun kalırım

uintptr_t

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,165
Üyeler
162,784
Son üye
murobaskan