8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi

Bilgisayarın varsa deneyim için alıyorsan Xbox alma derim. Biraz güncel olsun dersen PS4 al konsol deneyimini sonuna kadar yaşatır ama daha Retro takılayım dersen de PS3 al hala PC ye portlanmamış tonla oyun var o konsolda 😀
8K ya temiz, iki kolu olan ps4 bulabilir miyim ki çok bakamadım ps tarafına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sahibinden 7 8 bin arası ps4 bulup yanınada ps plus alırsanız sizin için daha doğru olur.
araştırayım

asla alınmaz 8k ya kesinlikle xbox series s bak
Şuan bir abimde 9. nesil iki kollu 1 tb xbox series s var 8000 tl alınır mı

Eğer X alacak bütçe yoksa S işini görür xboxun politikası PS gibi değil bir oyun Xe çıkacaksa Sde de oynatılabilir olması zorunlu bu yüzden bir oyun iki konsolda X ve S her türlü çalışmak üzere kurulu ha 30 fps ha 60 fps orası ayrı ama çalışır. Kozmetiğine bak fiyattan düşebiliyorsan düşür 7 7.5 bandına yanına birde gamepass yapıştırırsın mis gibi olur depolama yetmezse birde ssd takviyesi çiçek gibi olur
PS de aynı politikayı izliyor, Pro versiyonlara çıkıp düzlere çıkmayan oyun olamaz iki firmanın ortak kuralı, arada baya kalite farkı oluyor o ayrı.

8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi.

Arkadaşlar ikinci el oyun konsolu arıyorum. Konsol nasıl bir şey oyunlar nasıl gibi şeyleri merak ettiğim için bir deneyim olsun diye almak istiyorum.

Hangi firmanın oyun konsolunu almalıyım yardımcı olur musunuz?

Şuan ilgilendiğim 2. el oyun konsolu

Sahibinden Link
çok önermek istemesemde ps4 ün kirabilen versiyonlarını alabilirsin yada dersen ben korsan oynamak istemiyorum ps özel oyunları olmasada olur diyorsan benim gibi xbox series s alabilirsin tavsiye ederim indirim zamanı oyunlar çok uygun oluyor seni memnun edeceğini düşündüğün veya tatmin edeceğini düşündüğün oyunları al çok memnun olursun ben ortalama 2k civarı oyunlara harcadım bi hesap aldım arkadaşımdan bide indirim zamanı oyunlar almıştım toplam elimde 100 oyun var ve gayet memnunum game pass konusunda yeni bir hesap açarsan xbox sana tek kullanımlık o konsolla beraber 3 aylık game pass veriyor ben geçen sene konsolu aldığımda öyle olmuştu hala var mı bilmiyorum

PS de aynı politikayı izliyor, Pro versiyonlara çıkıp düzlere çıkmayan oyun olamaz iki firmanın ortak kuralı, arada baya kalite farkı oluyor o ayrı.
Sen bana burada pro vs normal karşılaştırması yapıyorsun ben sana nesil farkı diyorum
Series S düz xbox Series X pro xbox değil
Birisi ps4 birisi ps5 arada nesil farkı var

araştırayım

One S ile Series S çok farklı cihazlar onu diyin, bahsettiğin cihaz cidden Series S ise alınır.

ps4 ören adamları diret engelle zır cahiller

Sen bana burada pro vs normal karşılaştırması yapıyorsun ben sana nesil farkı diyorum
Series S düz xbox Series X pro xbox değil
Birisi ps4 birisi ps5 arada nesil farkı var
Nesil farkı yok biri zayıf biri pro konsol, aynı anda tanıtıldı bu konsollar.

Series X/S yeni nesil, One X/S eski nesil. Verilen desteği kıyaslayacaksak da One serisine yıllardır destek verilmiyor aynı nesildeki PS4ün desteği yeni kesildi.

araştırayım

sizin oyun zevkinize kalmış hocam ama benim tercihim net bir şekilde ps olurdu. god of war uncharted gibi seriler var ama karşı tarafta yeni nesil bir konsol var. hatta xbox series s gta 6 açıcak diyorlar. yani bu karar sizin oyun zevkinize ve bütçenize bağlı

ps4 ören adamları diret engelle zır cahiller
hayatınızda hiç gow oynadınız mı hocam?

hatta xbox series s gta 6 açıcak diyorlar.
Söylentide kalmasına gerek yok kesin olarak Series S için de gelecek oyun, düşük kalitede falan oynatabilir veya donma kasma olabilir orasını bilemem 😀

Konsol olarak eğer zaten oyun oynatan PC varsa ben de PS4 derim oyun kütüphanesi çok iyi. Ama bilgisayarım yok yeni nesil oyunları takip ediyorum diyen Series S alsın.

sizin oyun zevkinize kalmış hocam ama benim tercihim net bir şekilde ps olurdu. god of war uncharted gibi seriler var ama karşı tarafta yeni nesil bir konsol var. hatta xbox series s gta 6 açıcak diyorlar. yani bu karar sizin oyun zevkinize ve bütçenize bağlı

anladım hocam sağol

2009 dan belli xbox 360, xbox one ve xbox series s elimde ps2 de duruyor gow oynadım hepsinide oynadım pc de ultrada oynadım bitirdim hepsini

2009 dan belli xbox 360, xbox one ve xbox series s elimde ps2 de duruyor gow oynadım hepsinide oynadım pc de ultrada oynadım bitirdim hepsini
hocam burda amacım 2010lardan kalma ps xbox kavgasını çıkarmak değil. Zira bu kavgaya ayıracak zamanımda yok maalesef. Bence en iyiysi konuyu açan arkadaş kendi zevkleri doğrultusunda almak istediği konsolu seçsin.

hocam burda amacım 2010lardan kalma ps xbox kavgasını çıkarmak değil. Zira bu kavgaya ayıracak zamanımda yok maalesef. Bence en iyiysi konuyu açan arkadaş kendi zevkleri doğrultusunda almak istediği konsolu seçsin.
Kafam çok karıştı hocam.
xbox series s mi alayım
ps3 slim mi alayım
ps4 standart yada ps4 slim mi alayım bilmiyorum.
Allak bullağım şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,044
Üyeler
186,007
Son üye
Fcnn4154
Geri