8000 Tl’ye kadar kulak ici kulaklik onerisi

ege6789

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
8000
max 8000 tl butcem var gurultu engellemesi ve ses kalitesi iyi birsey ariyorum.

Bütçeyi aşıp iphone uyumlu olsun dersen airpods 2/3 nesil alabilirsin. Haricinde Buds 2Pro kesinlikle tavsiyemdir. Aktif olarak 2 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. İphone ile de bağlantı konusunda optimize bir cihaz.

Bütçeyi aşıp iphone uyumlu olsun dersen airpods 2/3 nesil alabilirsin. Haricinde Buds 2Pro kesinlikle tavsiyemdir. Aktif olarak 2 3 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. İphone ile de bağlantı konusunda optimize bir cihaz.
hocam ama samsung buds 2 pro’nun uygulamasi iphone’da yok sanirsam

airpods ama bütçeyi zorlayıp pro model almakta fayda var. nesil çok eski olmadığı sürece fark etmez kaçıncı nesil olduğu, müzik kulağın yoksa farkı çok anlamazsın.

airpods ama bütçeyi zorlayıp pro model almakta fayda var. nesil çok eski olmadığı sürece fark etmez kaçıncı nesil olduğu, müzik kulağın yoksa farkı çok anlamazsın.
hocam benim icin sesleri basslari guzel ve temiz versin ve anc’si falan iyi olsun yeter bide kulaga iyi otursun

hocam benim icin sesleri basslari guzel ve temiz versin ve anc’si falan iyi olsun yeter bide kulaga iyi otursun
telefon görüşmeleri değil de ses öncelikli ise silikon daha mantıklı zaten 3 uçu var kulağına oturur zaten içe doğru giriyor sadce uçtan girmiyor bazı silikonlu kulaklıklar gibi, airpods iphone da tam verimi alırsın bende airpods pro 2 var memnunum. kulaküstü istesen apple önermezdim de kulak içi ve iphone için en iyi seçenek airpods bence. zorlayıp silikonlu bir model ara pişman olmazsın çevrende kullanan varsa iphone a bağla dene anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,914
Üyeler
184,533
Son üye
EKa55
Geri