S20 Fe ya da s21 fe olabilir8000 TL bütçeyle telefon bakıyorum en önemli dikkat ettiğim uzun gitmesi ve kamerasının iyi olması öneriilerinizi bekliyorum
Önermiyorum bataryası çok az 5 saatten fazla ekran süresi alamazsıns21 fe düşünüyorum hangisi daha mantıklı ?
Ona benzer bi telefon kullandim bataryaları aynı (poco f3) 4500 mah batarya yetmiyor cidden 60 hz de kullanırsan 6 saat götürür daha fazlası götürmez ben 120 hz de 4 saati geçtiğini görmedimkullanıyor musun acaba ?
evet yorumlara baktım takip ediyorum son güncellemeyle düzeldiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem peki önerin nedir bu fiyatlarda ?Ona benzer bi telefon kullandim bataryaları aynı (poco f3) 4500 mah batarya yetmiyor cidden 60 hz de kullanırsan 6 saat götürür daha fazlası götürmez ben 120 hz de 4 saati geçtiğini görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu telefonu kullanan yorumlara da bakabilirsin hepsi bataryadan şikayetçi
Acelen yoksa 1 sene bekle yeni telefonlar uretilecek daha iyi ozellikler de iyi fiyatlar da alırsın şuan 8kya değecek telefon yok
xiaomi ile samsung yazılımını bir tutamazsın xiaomi yazılım stabilitesini hiçbir zaman yakalayamayan bir marka samsung ise androidin ios u.Ona benzer bi telefon kullandim bataryaları aynı (poco f3) 4500 mah batarya yetmiyor cidden 60 hz de kullanırsan 6 saat götürür daha fazlası götürmez ben 120 hz de 4 saati geçtiğini görmedim
iphone 6 kullanıcısıyım ve se 2022yi beklediğim için iphone 11 alamadım ve gerçekten pişmanım daha fazla beklemek istemiyorum malum her an fiyat artıyorOna benzer bi telefon kullandim bataryaları aynı (poco f3) 4500 mah batarya yetmiyor cidden 60 hz de kullanırsan 6 saat götürür daha fazlası götürmez ben 120 hz de 4 saati geçtiğini görmedim
Bu telefonu kullanan yorumlara da bakabilirsin hepsi bataryadan şikayetçi
Acelen yoksa 1 sene bekle yeni telefonlar uretilecek daha iyi ozellikler de iyi fiyatlar da alırsın şuan 8kya değecek telefon yok
Adam Kamera kalitesi istiyor kamera kalitesinde samsung Huawei OnePlus önde olduğunu düşünüyorum oneplus telefonları da incelemesini tavsiye ederim fiyatları ne oldu ne bitti bilmyorum.xiaomi ile samsung yazılımını bir tutamazsın xiaomi yazılım stabilitesini hiçbir zaman yakalayamayan bir marka samsung ise androidin ios u.
şuan telefonların ortalama ekran süresi 6-7 saat zaten.
bana niye söyledin bunları ? konu sahibine söyle.Adam Kamera kalitesi istiyor kamera kalitesinde samsung Huawei OnePlus önde olduğunu düşünüyorum oneplus telefonları da incelemesini tavsiye ederim fiyatları ne oldu ne bitti bilmyorum.
Aynen 6-7 saat yanlış bilgi verme kullanıcı yorumlarına bak epeydenxiaomi ile samsung yazılımını bir tutamazsın xiaomi yazılım stabilitesini hiçbir zaman yakalayamayan bir marka samsung ise androidin ios u.
Neye gorexiaomi yazılım stabilitesini hiçbir zaman yakalayamayan
2-3 yıl once redmi note 8 dünyalar kadar satıldı fiyatına gore o zamanlar onun karşında samsung cihaz yoktu şimdi de böyle samsung ile xiaominin amiral gemisi telefonlar da performans stabilizasyon olarak xiaomi onde Samsung hala exynos islemci kullanmakta ısrarcı bazı telefonlar da şahsen ben her iki arayüzü kullandım MIUI kadar özellik yok samsung one iu daxiaomi ile samsung yazılımını bir tutamazsın xiaomi yazılım stabilitesini hiçbir zaman yakalayamayan bir marka samsung ise androidin ios u.