Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

reis çok biliyorsa beğeniceğim bir sistem toplardı atardı attığı linkteki parçalarda sadece ekran kartı var diğer parçalar cırt zaten belli anlamadığı çok belli bende çok anlamıyom ama bukadarını bende anlıyom hem beyaz sistem diye üstüne üstüne basıyom attığı sisteme bak xd
Anakarttan düşsem belki ekran kartı beyaz yapmak için bütçe açarız demiştimde öyle bir fiyatlandırma var ki bu fiyatlara alabiliceğiniz en kaliteli anakartlardan Asus var bir tane onun hakkında bir bilgim msi b850 var oda 9k ama giriş orta segment sayılıyor oda bu rog orta üst segment

neyse hepinize çok teşekkür ederim konuyu kapatıyorum artık alamak istediğim parçaları biliyorum ben son kez linklerini koyucam daha sonra bakan olursa diye en sonda olucak yan burda saolun varolun .

neyse hepinize çok teşekkür ederim konuyu kapatıyorum artık alamak istediğim parçaları biliyorum ben son kez linklerini koyucam daha sonra bakan olursa diye en sonda olucak yan burda saolun varolun .
Önemli değil hocam başka bir sorunuz olursa Dmden sorabilirsiniz iyi forumlar

Veya

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2​

Veya

Bu şekilde istediğiniz şekilde alabilirsiniz gayette yeterli olacaktır attığım ssdlerden 2tb almayıp 1tb alıp ileride yükseltirim derseniz ise

Geri kalan 2 k ya ise istediğin şekilde bir kasa seçimi yapabilirsiniz
güzel olmuş fakat tomahawk sorun yaratıyor du onun haricinde ssd 990 pro ya bütçe yetiyor seçilebilir kasada dk431

güzel olmuş fakat tomahawk sorun yaratıyor du onun haricinde ssd 990 pro ya bütçe yetiyor seçilebilir kasada dk431
Hocam m2 ler güncel çipli ve teknolojili bence aralarında bir fark yok Samsung daha uzun ömürlü onu inkar edemem ama bunlarda gayet güzel ssdler team t force vardı oda çok güzel 1tb olanı fiyatı artmış

Patriot 32gb ram (2x16) 6000mhz cl30

gigabyte iyibir markadır ama ama beyaz olmadığı için asrockta güzel bir ekran kartı modeli olucaktır burada .

Patriot 32gb ram (2x16) 6000mhz cl30

gigabyte iyibir markadır ama ama beyaz olmadığı için asrockta güzel bir ekran kartı modeli olucaktır burada .
hocam sistem beyaz olsun istiyorsunuz sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam m2 ler güncel çipli ve teknolojili bence aralarında bir fark yok Samsung daha uzun ömürlü onu inkar edemem ama bunlarda gayet güzel ssdler team t force vardı oda çok güzel 1tb olanı fiyatı artmış
yeni çipli olmasına bir şey diyemem fakat 300 daha verip ömür bakımından daha iyi bir ssd almak daha mantıklı geliyor

Geri