- Bütçe
- 8500
8000TL ye ikinci el msi suprim x 3080 buldum. Kutu fatura garanti mevcut fakat termal pad değişmiş. Termal pad değişimi zarar verir mi ? Ve 8500 9000 bütçem var hangi ikinci el kart uygun olur sizce ?
Hocam kart LHRHocam termal ped degisimi aslinda daha iyi olmus bakim yapilmis sayilir sicaklik duser fakat, kart bana yorulmus gibi geldi daha yeni nesil bir kartta neden termal ped degistirmisler buyuk ihtimal mining cikmasi.
Hocam bir haltlar olmuş ki pad değişimi yapılmış.8000TL ye ikinci el msi suprim x 3080 buldum. Kutu fatura garanti mevcut fakat termal pad değişmiş. Termal pad değişimi zarar verir mi ? Ve 8500 9000 bütçem var hangi ikinci el kart uygun olur sizce ?
Ha o zaman iyi, ne kadar suredir kullaniyor arkadas bir bilgin var miHocam kart LHR
Az kullanılmış ama pad değişimi mining yapılmadan bence de çok normal bir olay değil vazgeçtim gibi bu karttanHa o zaman iyi, ne kadar suredir kullaniyor arkadas bir bilgin var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence icine tamir vs yapilmis sonra termal pad degistirildi diye söyleniliyor o kadar ucuza bence alinmaz bir seyler vardir.
Hocam bu bütçeye ne önerirsiniz 2. ElHocam bir haltlar olmuş ki pad değişimi yapılmış.
Ben şahsen hazır 9K varmış sende daha temiz birşeyler alırdım.
Evet bencede baska kartlara yönelin.Az kullanılmış ama pad değişimi mining yapılmadan bence de çok normal bir olay değil vazgeçtim gibi bu karttan
Hocam bu bütçeye ne önerirsiniz 2. El
Reis 10K ya çıkarsan 6900XT var 3090 gücünde.Az kullanılmış ama pad değişimi mining yapılmadan bence de çok normal bir olay değil vazgeçtim gibi bu karttan
Hocam bu bütçeye ne önerirsiniz 2. El