8000tl ve altı bluetooth kulaklık öneriniz nedir?

hsby

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
8000
Merhaba, bluetooth kulaklık arıyorum kullanacağım telefon Xiaomi 15t Pro uyum konusunda sorun yaşamayayım ses kalitesi güzel olsun. Ayrıca bilgisayarda oyun oynarken kullanabileceğim bir şeyde olursa çok iyi olur ama şart değil. Samsung Galaxy Buds3 Pro iyi bir seçenek gibi geliyor ama uyum durumundan emin değilim bir de xiaomi buds 5 pro gözüme çarpıyor ama fiyatı neden bu kadar yüksek bilemiyorum. Fiyat konusunda ciddi bir sınırım yok ama araştırmalarım doğrusunda 8k ve altı benim için yeterli gibi. Yardımcı olanlara teşekkür ederim şimdiden.

Huawei FreeBuda Pro 4 oneririm.
Uyumluluk konusunda sorun yaşatmaz değil mi? açıkçası ek uygulama vs uğraşmamak için xiaomi veya redmi ye gidiyor kafam ama diğer markaları da hiç deneyimlemedim yani, bu konuda cahilim biraz

Uyumluluk konusunda sorun yaşatmaz değil mi? açıkçası ek uygulama vs uğraşmamak için xiaomi veya redmi ye gidiyor kafam ama diğer markaları da hiç deneyimlemedim yani, bu konuda cahilim biraz
Hem Android hem de iOS'la uyumlu. Xiaomi kulakliklar ses kalitesi acisindan basarisiz. Huawei FreeBuds Pro 4'deki surucu kalitesi basarili.

Geri