Neler Yeni

800bin tl civarı alınabilecek arabalar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
800bin tl bütcem var en fazla 60 70 bin km de olsun 2.el bir araba bakıyorum model önerilerinizi bekliyorum arabanın sizin için artısı eksisinide yazarsanız tadundan yenmez
1.6 mjet egea motor sağlam ve performanslı 1.3'üne kıyasla biraz fazla yakıyor çok kaçıyor, parçası bol, ustası bol nereye gidersen git en az 1 usta bulursun teknolojik açıdan eh işte denilebilir fiatların boş paketleri çok boş dolu paketleride haylice dolu oluyor (bizim 1.3 mjet lineadan biliyorum dönemine ve segmentine göre bizim paket gayet dolu güzel paket.)
Gönül isterdiki golf 7 al ancak ekonomik bir araç bakıyorsan egea
golf 7 doldurması ayrı bi zevkli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
Egealarda enjektör sorunu var diyolar ama çok düşündüm egea hatta hergün bakıyorum ama çok uğraşırsın diyolar babamın sanayide ustası vardı ona sordu adam neredeyse full taksi araçlarına bakıyo yani egea modeline çok bakıyo o adam bile egea alma akraba oluruz enjektör sorunu var demiş ne diyorsunuz bu yorumuna ustanın
kanka 50 bin kmdir 2020 egea araca biniyorum dizel.Bir kere bile sorunu çıkmadı.O kadar çok türkiyede taksilerde kullanılıyor ki o motoru öldüremiyorsun çok sağlam renault ve egea motor konusunda çok başarılı.Şimdi birde şöyle düşün x bir markanın modeli 10bin satmışken egea 100bin satmış tabi ki de sorunlar daha fazla duyulur olabilir ama bakımını yapıp hor kullanmazsan sorunsuz binilecek araba.Enjeksiyon sorunlarını hiç duymadım.Artı olarak başka bir model arabayı taksiye ver bakalım 1 ay sonra o araba sanayiden çıkabiliyor mu :D genel normal kullanıcıya uygun bir araba

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kanka 50 bin kmdir 2020 egea araca biniyorum dizel.Bir kere bile sorunu çıkmadı.O kadar çok türkiyede taksilerde kullanılıyor ki o motoru öldüremiyorsun çok sağlam renault ve egea motor konusunda çok başarılı.Şimdi birde şöyle düşün x bir markanın modeli 10bin satmışken egea 100bin satmış tabi ki de sorunlar daha fazla duyulur olabilir ama bakımını yapıp hor kullanmazsan sorunsuz binilecek araba.Enjeksiyon sorunlarını hiç duymadım.Artı olarak başka bir model arabayı taksiye ver bakalım 1 ay sonra o araba sanayiden çıkabiliyor mu :D genel normal kullanıcıya uygun bir araba
Enjektörler kalitesiz katkılı mazot kullanılıyorsa uzuuun süre sonra aşınıp sıkıntı yaratabiliyor biz mesela petrol ofisinden de mazot alırdık eskiden shell opet haricinde 2024 başlarında enjektörlerde sıkıntı oluştu (aracı 2017 de aldık araç 2007 model)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reno'nun 1.3 Tce motoru çok sıkıştırmaya gelmiyor çok sıkıştırırsan her gün kesiciye sokup gider yarış falan yaparsan motor en fazla 80-90 bin km dayanıyor sonra ya rektefiye yada sandık motor gerekiyor
1.5 Dci cidden dizeller arasında ölümsüz motorlardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk
Enjektörler kalitesiz katkılı mazot kullanılıyorsa uzuuun süre sonra aşınıp sıkıntı yaratabiliyor biz mesela petrol ofisinden de mazot alırdık eskiden shell opet haricinde 2024 başlarında enjektörlerde sıkıntı oluştu (aracı 2017 de aldık araç 2007 model)
işte dediğin gibi aslında kullanıcı hatası kötü ve uygun mazot almak.Arkadaş taksicilerde enjektiör sorunu falan dedi bazılarının nereden doldurdukları belli değil vs.Birde araba her gün 24 saat çalışıyor normal yani sorunların çıkması arada ve çözülemeyecek sorunlarda çıkarmıyor.Normal kullanıcı için egea çok güzel araç bence.Bende hb olanı var tip olarakta hb çok güzel duruyor

Reno'nun 1.3 Tce motoru çok sıkıştırmaya gelmiyor çok sıkıştırırsan her gün kesiciye sokup gider yarış falan yaparsan motor en fazla 80-90 bin km dayanıyor sonra ya rektefiye yada sandık motor gerekiyor
1.5 Dci cidden dizeller arasında ölümsüz motorlardan
dizeller için demiştim renault için.Fiat multijet Renault dci örnek laguna fluence vs.Turbolu motor için zaten bunu diyemem küçük hacim yüksek güç çok normal sağlam olmaması bu tür markalarda.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
işte dediğin gibi aslında kullanıcı hatası kötü ve uygun mazot almak.Arkadaş taksicilerde enjektiör sorunu falan dedi bazılarının nereden doldurdukları belli değil vs.Birde araba her gün 24 saat çalışıyor normal yani sorunların çıkması arada ve çözülemeyecek sorunlarda çıkarmıyor.Normal kullanıcı için egea çok güzel araç bence.Bende hb olanı var tip olarakta hb çok güzel duruyor

dizeller için demiştim renault için.Fiat multijet Renault dci örnek laguna fluence vs.Turbolu motor için zaten bunu diyemem küçük hacim yüksek güç çok normal sağlam olmaması bu tür markalarda.
bizde linea var 2007 Emotion paket.
Petrol ofisi ve Türkiye petrolleri, opet shell ve bp ye kıyasla katkısı daha zayıf kalitesiz olan markalar. Taksiciler genelde petrol ofisi yada türkiye petrolleri kullanıyorlar.
1 kere yolda bıraktı bizi onda da debriyaj baskı balata ömrünü tamamlamıştı vites geçmiyordu onun harici bu enjektör olayındabile araç hala gidebiliyordu.
Kışın -4, -5 derecelerde tık demeden çalışıyor.

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Astra k ya ne diyosunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
Hocam pejo 308 1.6 BlueHDİ araçlara da bakabilirsiniz 2015-2016 Modelleri 850k civarı bütçeye 100k km de bulunabiliyor hem yakıt cimrisi hem de perdormansı yüksek bir araç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,523
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom