Sana tavsiyem razer krakenden uzak dur razer ürünü kaliteli diye bakmayın çok ucuz plastikten yapılma onu yerine kablosuz bir kulaklık var Amazonda 65 dolara bulursun kulaklık:Corsair Void Rgb Elite800TL civarı bütçem var oyun icin kulaklık alacağım ne önerirsiniz (Anakartım B560m pro MSİ)
-Cloud 2
-cloud alpha
-cloud alpha S
-Razer blackshark v2
-Razer kraken tournament edition
Modele göre değişir.Sana tavsiyem razer krakenden uzak dur razer ürünü kaliteli diye bakmayın çok ucuz plastikten yapılma onu yerine kablosuz bir kulaklık var Amazonda 65 dolara bulursun kulaklık:Corsair Void Rgb Elite
800TL civarı bütçem var oyun icin kulaklık alacağım ne önerirsiniz (Anakartım B560m pro MSİ)
-Cloud 2
-cloud alpha
-cloud alpha S
-Razer blackshark v2
-Razer kraken tournament ed
Ya ne modeli incelemelerde böyle söyleniyor razer kraken kötü diğerlerini bilmiyorum araştırmadım ama benim attığım gerçekten iyi bir kulaklık hem 800 tl nin altında amazondaModele göre değişir.
-Cloud 2 var memnunum bi sıkıntısını yaşamadım800TL civarı bütçem var oyun icin kulaklık alacağım ne önerirsiniz (Anakartım B560m pro MSİ)
-Cloud 2
-cloud alpha
-cloud alpha S
-Razer blackshark v2
Link atar misinizSana tavsiyem razer krakenden uzak dur razer ürünü kaliteli diye bakmayın çok ucuz plastikten yapılma onu yerine kablosuz bir kulaklık var Amazonda 65 dolara bulursun kulaklık:Corsair Void Rgb Elite
Alpha s fiyatını hak etmeyen bir kulaklık o yüzden ele , Alpha zaten ses kartsız hali. Cloud 2 bile daha iyi bence bunlardan. Diğerlerini denemedim tecrübem yok.800TL civarı bütçem var oyun icin kulaklık alacağım ne önerirsiniz (Anakartım B560m pro MSİ)
-Cloud 2
-cloud alpha
-cloud alpha S
-Razer blackshark v2
Blackshark v2 kullanıyorum, öneririm.Blackshark v2 nasıl?
Blackshark v2 araştırmadım o yüzden bir yorum yapamam amazon kulaklık:https://www.amazon.com/gp/aw/d/B083TD2H3K/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A2JANV1GKV3FSH&psc=1Link atar misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Blackshark v2 nasıl?