24 inçini kullanıyorum çok memnunumPhilips 221V8A/01 Monitör
Philips 221V8A/01 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Panel'in vs. özelliği filan nasıl olması gerekiyor. Neye göre seçmeliyim?Rekabetçi oyunları ağırlıklı oynuyorsan LG 22MK400H-B
4ms diyor 1ms farkı belli oluyor mu? Tam anlamıyorum çünkü :/24 inçini kullanıyorum çok memnunum
IPS>VA>TNPanel'in vs. özelliği filan nasıl olması gerekiyor. Neye göre seçmeliyim?
Hayır fark belli olmaz.Panel'in vs. özelliği filan nasıl olması gerekiyor. Neye göre seçmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4ms diyor 1ms farkı belli oluyor mu? Tam anlamıyorum çünkü :/
Arkadaşların önerdiği monitörler hakkında ne düşünüyorsun? Birde bu fiyata senin öneri var mı? Genelde rekabetçi atıyorum ama canlı renkler olması tercihim!IPS>VA>TN
Ben olsam TN'den mümkün olduğunca uzak dururdum, renkleri pek canlı gösteremiyor.
Ancak sırf CSGO tarzı rekabetçi oyunlarda bir tık daha iyi diye TN panel de alınabiliyor. Seçim sana kalmış.
IPS ve TN arasında IPS renkleri çok canlı gösterir. VA'da iyidir ancak mümkün olduğunca IPS almakta fayda vardır.
Bu monitörü sipariş ettim kargoda öneririm 1ms ve 75 hz olması baya iyi monitörde oyun film gibi modlarda mevcutRekabetçi oyunları ağırlıklı oynuyorsan LG 22MK400H-B
@Tost Kayaoğlu 'nun önerdiği monitör oldukça iyi, tavsiye edebilirim.Arkadaşların önerdiği monitörler hakkında ne düşünüyorsun? Birde bu fiyata senin öneri var mı? Genelde rekabetçi atıyorum ama canlı renkler olması tercihim!
Teşekkürler@Tost Kayaoğlu 'nun önerdiği monitör oldukça iyi, tavsiye edebilirim.
Bence de her ne kadar rekabetçi oyunlar olsa da renkler canlı olmalı, sonuçta oyunu zevk almak için oynuyoruz.
bu monitörün kendisi 60hz olup 75 mi yapıyolar yoksa fabrikasyon 75 hz mi ?Rekabetçi oyunları ağırlıklı oynuyorsan LG 22MK400H-B
ms'si önemli değil mi sence?@Tost Kayaoğlu 'nun önerdiği monitör oldukça iyi, tavsiye edebilirim.
Bence de her ne kadar rekabetçi oyunlar olsa da renkler canlı olmalı, sonuçta oyunu zevk almak için oynuyoruz.