Neler Yeni

850 TL Kulaklık Önerisi

Zeer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
Bütçe
850
Merhabalar yeni kulaklık alacağım.Cloud 2 veya artics 3 almayı düşünüyorum.Lakin cloud silver diye bir model varmış onun cloud 2 ile farkını tam bilmiyorum.Valorant-csgo gibi oyunlar oynuyorum ve ses kasmak istiyorum.Önceden gamepower mihawk kullanıyodum bozuldu değiştirip marka b ir ürün almak istiyorum ama belki rampage drop plusta alabilirim.Siz bana ne önerirsiniz ve cloud 2/cloud silver farkı nedir.Hyperx cloud core diye modellerde varmış fakat çok bilgim yok onların farkı nelerdir?Ses kasmak için 7.1 e ihtiyaç var mı bilmiyorum benim için öncelikler konfor,mikrofon.ses kasmak ve dinlediğin müziği dcde arkadaşlarıma falan iletmemesi veya onun gibi herhangi bir kronik sorunu olmaması.

yanlış bilmiyor isem (çok bilgim yok) ses kartım :Realtek S1200A codec

Anakartım: Tuf Gaming b450-plus II

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,812
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Razer Blackshark V2 öneririm.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Merhabalar yeni kulaklık alacağım.Cloud 2 veya artics 3 almayı düşünüyorum.Lakin cloud silver diye bir model varmış onun cloud 2 ile farkını tam bilmiyorum.Valorant-csgo gibi oyunlar oynuyorum ve ses kasmak istiyorum.Önceden gamepower mihawk kullanıyodum bozuldu değiştirip marka b ir ürün almak istiyorum ama belki rampage drop plusta alabilirim.Siz bana ne önerirsiniz ve cloud 2/cloud silver farkı nedir.Hyperx cloud core diye modellerde varmış fakat çok bilgim yok onların farkı nelerdir?Ses kasmak için 7.1 e ihtiyaç var mı bilmiyorum benim için öncelikler konfor,mikrofon.ses kasmak ve dinlediğin müziği dcde arkadaşlarıma falan iletmemesi veya onun gibi herhangi bir kronik sorunu olmaması.

Razer blackshark v2 oneriliyordu

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
100 tl daha koyabilirsen artıc5 önerebilirim cloud 2de üzmez oda indirimdeydi

Ziona

80+ Silver

Zeer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hazır sazan avında indirimde al gitsin düşünme.
herkese teşşekürler bende duymuştum güzele benziyor bu kulaklık peki razer t.e den nasıl farkları var ayrıca cloud 2 6 yıllık olmasına rağmen hala alınabilir mi?Şu an blackshar v2 düşünüyorum.Neyse ben uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
herkese teşşekürler bende duymuştum güzele benziyor bu kulaklık peki razer t.e den nasıl farkları var ayrıca cloud 2 6 yıllık olmasına rağmen hala alınabilir mi?Şu an blackshar v2 düşünüyorum.Neyse ben uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler.
V2 dediğiniz iki üründen de rahatlık, ses-malzeme ve mikrofon kalitesi açısından çok daha üstün bir üründür.

Şimdi tam olarak farkını sayamayacağım ama ses kalitesi rahatlık ve mikrofon açısında fazlasıyla büyük fark var T.E ile arasında.

Zeer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2 dediğiniz iki üründen de rahatlık, ses-malzeme ve mikrofon kalitesi açısından çok daha üstün bir üründür.

Şimdi tam olarak farkını sayamayacağım ama ses kalitesi rahatlık ve mikrofon açısında fazlasıyla büyük fark var T.E ile arasında.
teşşekürler inceledim biraz bazıları mikrofonda sıkıntı yaşamış ve bazıları cloud 2ye göre ses kasılamıyor demiş bunlar doğru mu? teşşekürler.

En İyi Cevap
3
Kablosuz olarak düşünürsen Corsair void veya HS70 bakabilirsin

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
teşşekürler inceledim biraz bazıları mikrofonda sıkıntı yaşamış ve bazıları cloud 2ye göre ses kasılamıyor demiş bunlar doğru mu? teşşekürler.
Yoo daha iyi ses kasılıyor mikrofonu biraz EQ ayarı ile gayet güzel oluyor. USB bağlantıda mikrofon kalitesinin jaka göre düştüğü bariz belli ama dediğim eq ayarı ile hallolur.

EmreTRk

80+ Bronze

Kendi kulaklığım Logitech G430. Ben aşırı memnunum ancak biraz eski model bir kulaklık kendisi. Aynı fiyata belki daha iyileri alınabiliyordur şuan bilmiyorum ancak düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. (Işıklı mışıklı çocuk oyuncağı değil saf kalitedir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal
Top Bottom