Keşke ölsem
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 9000
Merhaba apu sistem kullanıyorum uzun zamandır sistemime ekran kartı alacağım öneriniz nedir
R5 5600gİşlemciniz nedir
Ne kadar zamlandı bilmiyorum ama rx6700 bulabilirseniz öneririm. Nvidia bu fiyatta pek önermiyorum. 6700 gerçekten güçlü bir kart 10 gb vram i var ben sapphire pulse modelini kullanmama rağmen soğutma problemi de hiç yaşamadım ikinci el bakarsanız 6800 bulabilirsinizMerhaba apu sistem kullanıyorum uzun zamandır sistemime ekran kartı alacağım öneriniz nedir
Hocam işlemcim beslemiyorRx 6900 xt alırdım, facebook gruplarında bolca bu fiyatlara satan var.
Sapphire Nitro SE RX 6900XT / 6900 XT ( TR Garantili )
Sapphire Nitro SE RX 6900XT • Ürün sorunsuzdur. • Güvenlik etiketleri üzerindedir. • Kasım 2023' e kadar Arena Bilgisayar tarafından garantilidir. • Önce havale sonra kargo yapılır. •...www.facebook.com
Ne kadar zamlandı bilmiyorum ama rx6700 bulabilirseniz öneririm. Nvidia bu fiyatta pek önermiyorum. 6700 gerçekten güçlü bir kart 10 gb vram i var ben sapphire pulse modelini kullanmama rağmen soğutma problemi de hiç yaşamadım ikinci el bakarsanız 6800 bulabilirsiniz
Hocam onların yerine rx7600 nasıl olurSıfır olarak RX 6650 XT alabilirsin, 2. el kısmında RX 6800. Diyorsan kullanılmış kart tercih etmiyorum kapalı kutu RX 6700 alabilirsin.
vsr açıp 2-4k yapay çözünürlükte oynarsın hem daha güzel görüntü hem yüksek fps hem de darboğaz olmaz, o kart sana baya gider.Hocam işlemcim beslemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam onların yerine rx7600 nasıl olur