Neler Yeni

Öneri 850TL Kulaklık önerisi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bütçe
850
Merhaba arkadaşlar.Yeni kulaklık alacağım.Önceliğim FPS oyunları oynamak.Aklımda Razer BlackShark V2 var.Normalde Cloud Alpha alacaktım fakat anakartımdan dolayı tam veirm alamayacağım ve düşük ses sorunuyla tekrar karşılaşmak istemediğimden dolayı(HS50 pro'da karşılaştım) USB ses kartı olan bir modele yönelmek mantıklı geldi.Anakartım B450M S2H. 850TL bandında bu kulaklıktan daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı ?

Ürün:

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Hy
Merhaba arkadaşlar.Yeni kulaklık alacağım.Önceliğim FPS oyunları oynamak.Aklımda Razer BlackShark V2 var.Normalde Cloud Alpha alacaktım fakat anakartımdan dolayı tam veirm alamayacağım ve düşük ses sorunuyla tekrar karşılaşmak istemediğimden dolayı(HS50 pro'da karşılaştım) USB ses kartı olan bir modele yönelmek mantıklı geldi.Anakartım B450M S2H. 850TL bandında bu kulaklıktan daha iyi dediğiniz bir kulaklık var mı ?

Ürün:
per X Cloud 2 daha iyi olur

54664

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
.
BlackShark V2 eğer düz modeli ise alınabilir V2 X’den daha iyi bir model.

Ama asıl önerim Kraken olur, pedleri daha rahattır.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Hy

per X Cloud 2 daha iyi olur
Hyper X Cloud 2 neden daha iyi olur ? Nedeniyle açıklar mısınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

BlackShark V2 eğer düz modeli ise alınabilir V2 X’den daha iyi bir model.

Ama asıl önerim Kraken olur, pedleri daha rahattır.

Evet düz V2. İkisini de denediniz mi ? V2 araştırmalarıma göre Razerin en rahat kulaklığı ve ayrıca attığınız krakenden daha hafif.İkisini de denediniz mi acaba ?

54664

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
.
Hyper X Cloud 2 neden daha iyi olur ? Nedeniyle açıklar mısınız ?

Evet düz V2. İkisini de denediniz mi ? V2 araştırmalarıma göre Razerin en rahat kulaklığı ve ayrıca attığınız krakenden daha hafif.İkisini de denediniz mi acaba ?
Kraken T.E’yi denedim ama V2’yi deneme şansım olmadı. Kraken’nın pedlerinde soğutma jeli bulunuyor terleme açısından daha iyi olur. V2’de yoktu sanırım.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Kraken T.E’yi denedim ama V2’yi deneme şansım olmadı. Kraken’nın pedlerinde soğutma jeli bulunuyor terleme açısından daha iyi olur. V2’de yoktu sanırım.
Attığım linkteki 5. görsele gelirseniz görebilirsiniz hocam

Cooler masterın 20Hz-20Khz frekans aralığı ve 40mm sürücüleri öte yanda V2 nin 50mm sürücüleri ve 12Hz-28Khz kulaklık frekans aralığı var bu V2'yi oyun anlamında üstün kılmaz mı?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Attığım linkteki 5. görsele gelirseniz görebilirsiniz hocam

Cooler masterın 20Hz-20Khz ve 40mm söte yanda V2 nin 50mm ve 12Hz-28Khz kulaklık frekans aralığı var bu V2 yi oyun anlamında üstün kılmaz mı?
Sürücü her şey değildir aslında, bir seçenek olarak sundum ben. Bu arada denemeden karşılaştırma yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Sürücü her şey değildir aslında, bir seçenek olarak sundum ben. Bu arada denemeden karşılaştırma yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
Evet fakat kağıt üzerinde frekans aralıkları da daha iyi duruyor V2'de.Bilmediğimden soruyorum ayrıca ses kartı yok CM nin

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Top Bottom