Neler Yeni

86 mbps vdsl2 hangi İNTERNET

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet mine
Başlıkta belirttiğim gibi Evim 86 mbps internet altyapısı var Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz upload'u da iyi olursa çok sevinirim Yani en az 20 mbps
Fiyat performansı bir şey bakıyorum daha önceden net Speed kullanıyordum fiberini Ama orası fiber desteklemiyor ve net Speed vdsl pahalı

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Talat
şuan min 20 upload veriyorlar 18 net upload alırsın Gıbır net kullanmıyorum tavsiye ederim bende 100 mb lullanıyorum 83-89 mb net alıyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,848
İsim
Emre siyah
ucuz adam akıllı çok bir internet yok zaten normal kullanıcıysanız yani ping derdiniz falan yoksa
gıbır-gigaspeed falan tercih edebilirsiniz ping önemliyse turknet,Türktelekom.

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet mine
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online oyun oynuyorum csgo2 arena breakout infinite önemsiz diyemem ama limit içiyse değerler olur gıbır gigaspeed problem yaşar mıyım
ucuz adam akıllı çok bir internet yok zaten normal kullanıcıysanız yani ping derdiniz falan yoksa
gıbır-gigaspeed falan tercih edebilirsiniz ping önemliyse turknet,Türktelekom.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gigaspeed, Ccell.
Kullandınız mı herhangi birini ccell ilk defa duydum sıkıntı yaşamazsınız derseniz beklemeden harekete gececeğim

şuan min 20 upload veriyorlar 18 net upload alırsın Gıbır net kullanmıyorum tavsiye ederim bende 100 mb lullanıyorum 83-89 mb net alıyorum
Vdsl olarak değil mi
Kullanmıyorum demişsiniz :) ping sorunu var mı

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Talat
Online oyun oynuyorum csgo2 arena breakout infinite önemsiz diyemem ama limit içiyse değerler olur gıbır gigaspeed problem yaşar mıyım

Kullandınız mı herhangi birini ccell ilk defa duydum sıkıntı yaşamazsınız derseniz beklemeden harekete gececeğim

Vdsl olarak değil mi
Kullanmıyorum demişsiniz :) ping sorunu var mı
ben genelde apex legend oynuyorum ping sorunum yok

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kullanmadım; f-p olarak paylaşıyorum.12-24 ay peşin ödeme de var, Ccell'de. Gigaspeed (Tbtnet kuruluşu). Tecrübe etmeden bilemeyiz, herkesin bölgesinde altyapı kalitesi farklı. Altyapınızda sorun yoksa, sıkıntı oranı düşük olur.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
O da olur, tercihlere karışmıyoruz Upload değerini güncellememişlerdir. .

csmemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mehmet mine
Şuan aklımdakiler gıbır ve giga müşteri hizmetleri ile görüşüp ona göre karar vereceğim teşekkür ederim netgsm daha bakmadım oda olabilir
Şuan netspeedseyim mumnundum ama vdsl i pahalı diğerlerine göre

Top Bottom