3-4 arası indirme alıyorum derken? 8mbps ile indirebileceğiniz max değer 1Mb/sArkadaşlar selamun aleyküm 8mbps kadar İnternet var evimde 12ping 3-4 arası indirme alıyorum. Paketimi 8mbps den 16mbps geçiş yaparsam düz mantık yine 3-4mü alırım yoksa indirme hızım artar mı
speedtestten bahsediyor bence.3-4 arası indirme alıyorum derken? 8mbps ile indirebileceğiniz max değer 1Mb/s
Şöyle hızlı testi yapınca indirme hızım 3-4 arası saate göre değişiyor3-4 arası indirme alıyorum derken? 8mbps ile indirebileceğiniz max değer 1Mb/s
3-4 mb/sn dememiş. 3-4mbps alıyorum demiş.3-4 arası indirme alıyorum derken? 8mbps ile indirebileceğiniz max değer 1Mb/s
3-4mbps de dememiş.3-4 mb/sn dememiş. 3-4mbps alıyorum demiş.
@snowfoxstache 'un da dediği gibi 8mbps lik paket alıp 6.5 üstü görememek çok garip. Altyapınızda sorun olabilir Müşteri Temsilcisi ile konusun.Şöyle hızlı testi yapınca indirme hızım 3-4 arası saate göre değişiyor
bu nasıl bi düz mantık kardeşimArkadaşlar selamun aleyküm 8mbps kadar İnternet var evimde 12ping 3-4 arası indirme alıyorum. Paketimi 8mbps den 16mbps geçiş yaparsam düz mantık yine 3-4mü alırım yoksa indirme hızım artar mı
Evet indirme hızı artar.Arkadaşlar selamun aleyküm 8mbps kadar İnternet var evimde 12ping 3-4 arası indirme alıyorum. Paketimi 8mbps den 16mbps geçiş yaparsam düz mantık yine 3-4mü alırım yoksa indirme hızım artar mı