Neler Yeni

9.SINIF FİZİK KANALI ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Öztürk
ARKADAŞLAR KAFAM FİZİĞE BASMIYOR BİR NOKTAYA KADAR ANLAYABİLİYORUM AMA BİR NOKTADAN SONRASI YOK HERKESİN ÖNERDİĞİ VIP FİZİK KANALINDAKİ HOCAYI KÖTÜLEMEK İSTEMEM AMA ADAMIN KONUYU ANLATIŞ ŞEKLİ KONUYU ANLASAM BİLE KAFAMI KARIŞTIRIYOR LÜTFEN KONUYU SIKMADAN ANLATAN AMA BİRAZDA TEMELDEN ALAN BİR KANAL ÖNERİNİZ VARSA MİNNETTAR OLURUM YOKSA BU GİDİŞLE FİZİKTEN NET KALICM

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
ARKADAŞLAR KAFAM FİZİĞE BASMIYOR BİR NOKTAYA KADAR ANLAYABİLİYORUM AMA BİR NOKTADAN SONRASI YOK HERKESİN ÖNERDİĞİ VIP FİZİK KANALINDAKİ HOCAYI KÖTÜLEMEK İSTEMEM AMA ADAMIN KONUYU ANLATIŞ ŞEKLİ KONUYU ANLASAM BİLE KAFAMI KARIŞTIRIYOR LÜTFEN KONUYU SIKMADAN ANLATAN AMA BİRAZDA TEMELDEN ALAN BİR KANAL ÖNERİNİZ VARSA MİNNETTAR OLURUM YOKSA BU GİDİŞLE FİZİKTEN NET KALICM
konu takip bende anlamıyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
VIP Fizik
Fizikle Barış
Benim Hocam(Fizikle Barış aynı hoca)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,959
Üyeler
162,584
Son üye
denizxxqwe