Neler Yeni

9.sınıfa dair hiçbir şey bilmiyorum

AloneDark

80+
Merhabalar. Uzaktan eğitim başlayalı çok uzun süre oldu. İlk zamanlar internetimiz yoktu giremedim derste çalışamadım bazı nedenlerden dolayı. 1 aydır şükür hiçbir sıkıntı yok yalnız son 1 aydır da eksiklerim vardı tamamlamaya çalıştım yapamadım daha doğrusu dikkatimi veremiyorum. Şuan sınavlarımıza 2 veya 3 hafta kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum. Bilenlerde o kadar iyi değil uzaktan eğitim hiç verimli değil kısaca. 2-3 haftada sınavlara hazırlanabilir miyim? Önerileri olan var mı?

Birde bu sene kalma olur mu? Bir arkadaşımda sınav öncesi cevapları veriyorlar bizde de öyle olur mu?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Merhabalar. Uzaktan eğitim başlayalı çok uzun süre oldu. İlk zamanlar internetimiz yoktu giremedim derste çalışamadım bazı nedenlerden dolayı. 1 aydır şükür hiçbir sıkıntı yok yalnız son 1 aydır da eksiklerim vardı tamamlamaya çalıştım yapamadım daha doğrusu dikkatimi veremiyorum. Şuan sınavlarımıza 2 veya 3 hafta kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum. Bilenlerde o kadar iyi değil uzaktan eğitim hiç verimli değil kısaca. 2-3 haftada sınavlara hazırlanabilir miyim? Önerileri olan var mı?

Birde bu sene kalma olur mu? Bir arkadaşımda sınav öncesi cevapları veriyorlar bizde de öyle olur mu?
İnternetten eksik konuları izle ve test çöz. Kalma olur mu tam bilmiyorum ama bence olacak.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Benim sınavlarım biticek neredeyse,
bu sene kalma yok sorunlu olarak geçersin,
sınav öncesi cevapları verme diye bişey yok sadece benzer soru örnekleri gösterirler
2-3 haftada kolayca çalışırsın ben son 2 günde biyoloji çalıştım 90 aldım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

reis isersen sana eksik olduğun konulardan çok kapsamlı pdf ler atabilirim belki işine yarar :)

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

bende 9 a gidiyorum ve bize bir anda haftaya sınav var dediler tam 13 sınav bir haftada günde 3 sınav var günde 3 sınav çalışıyorum olduğu kadar .Ve bende pek bir şey bilmiyorum. Yani 5 Tane sınav oldum 2 günde ortalama 70 gibi gibi çünkü hocalar sadece açık uçlu soruyo ve sadece 10 soru. Şu an hedefim bu ilk yazılıları en iyi şekilde yapmak sonra 2 sınavlara iyice hazırlanıp taktir almak . Ortaokulda 95 ten az ortalamam yoktu. Açıkçası biraz zorlanıyorum . Sana tavsiyem sınavlara yönelik elinden geleni yap. sınıfta kalma olacaktır.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
hocaların attığı PDF ler var onlara bakabilirsin. Veya youtube dan tonguç, rehber matematik yada hocalara geldik gibi kanallardan konu anlatımı izleyebilirsin

wolfman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
wolfman
İnternetten eksik konuları izle bol bol test çöz kalma olmayacak diye biliyorum sorumlu geçirilecek ve son olarak bütün sınavlar kolay olacak uzaktan eğitimden dolayı

Top Bottom