Neler Yeni

+90 (850) 220 00 00 nolu ziraat adına açılmış sahte numara bilgilerimi aldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Yılmaz
Tc kimlik numaram ve kart şifremi aldılar ve hemen doğru müşteri hizmetlerini arayıp tüm hesaplarımı kapattırdım. Mobil bankacılığı da kapattırdım. Fakat mevcut son ödeme tarihi bugün olan kredi kartı borcum vardı. Hemen şubeye gidip elden o borcu da yatırdım. Daha sonra ne olur olmaz diye adıma açılmış banka hesabı var mı diye BDDKdan kontrol ettim ve adıma alınmış kredi var mı diye e devlet üzerinden risk merkezi raporunu kontrol ettim yapmam gereken başka bir şey var mı acaba bildiğiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Polat Bey
Tc kimlik numaram ve kart şifremi aldılar ve hemen doğru müşteri hizmetlerini arayıp tüm hesaplarımı kapattırdım. Mobil bankacılığı da kapattırdım. Fakat mevcut son ödeme tarihi bugün olan kredi kartı borcum vardı. Hemen şubeye gidip elden o borcu da yatırdım. Daha sonra ne olur olmaz diye adıma açılmış banka hesabı var mı diye BDDKdan kontrol ettim ve adıma alınmış kredi var mı diye e devlet üzerinden risk merkezi raporunu kontrol ettim yapmam gereken başka bir şey var mı acaba bildiğiniz
Hocam daha yapacak bir şey yok ama geçmiş olsun sıkıntılı bir durum

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
Sahte numara değil Ziraat'in numarası kanka o zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha yapacak bir şey yok ama geçmiş olsun sıkıntılı bir durum
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha
Sahte numara değil Ziraat'in numarası kanka o zaten

Sahte numara değil Ziraat'in numarası kanka o zaten :D
Hayır hayır o numara dolandırıcı diye biliyorum ziraatin kendi numarasına çok benzer web sitesi vesairede aynı

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
numara ziraatin gözüküyor hocam

Ekler

• IMG_0468.png
    IMG_0468.png
    396.1 KB · Hit: 63

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim
numara ziraatin gözüküyor hocam
Kişisel bilgilerini bankalar seni arayıp almaz sadece bir işlem yaparken ilk harf son harf cart curt teyit öderler işlemi o şekilde yaparlar ayrıca bankalar da kendi çalışanları olsalar bile tüm kişisel bilgilerinizi ve telefona gelen kodu vermeyin diye uyarıyor

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Semih
Instagram
son.toxic

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Kişisel bilgilerini bankalar seni arayıp almaz sadece bir işlem yaparken ilk harf son harf cart curt teyit öderler işlemi o şekilde yaparlar ayrıca bankalar da kendi çalışanları olsalar bile tüm kişisel bilgilerinizi ve telefona gelen kodu vermeyin diye uyarıyor
numaranın bir sayısı farklı olabilir belki hocam, internette bir firmaya satıldığına dair birşeyler de okudum...

emirist

80+
Numara aynı olsa bile ss7 kullanılarak numara taklidi yapılabiliyor. Bu nedenle Ziraat'in kendisi ile görüşmeniz en doğrusu olacaktır:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Şubeye yüzyüze gidip konuşun hocam artık sanalda her şeyin sahtesi var.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha

Hayır hayır o numara dolandırıcı diye biliyorum ziraatin kendi numarasına çok benzer web sitesi vesairede aynı
Yok ziraatin numarası kardom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,926
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt
Top Bottom