Yeni sistemimi dönüştürüxüyle kullanmaya başladım ancak görüntü gelmedi hdmiyla televizyona bağlayınca geldi ve dönüştürücüyü iade ettim uğraşmak istemiyorum 900 tl ye 75 hz monitör önerilerinizi bekliyorum ekran kartım palit 1660 super
200 daha koyup bunu alabilirsinYeni sistemimi dönüştürüxüyle kullanmaya başladım ancak görüntü gelmedi hdmiyla televizyona bağlayınca geldi ve dönüştürücüyü iade ettim uğraşmak istemiyorum 900 TL ye 75 hz monitör önerilerinizi bekliyorum ekran kartım palit 1660 super
Maalesef o kadar çıkamam200 daha koyup bunu alabilirsin
Linkte sıkıntılı bu arada200 daha koyup bunu alabilirsin
Bende bunu öneririm.O bütçede en iyisi bu https://www.ciceksepeti.com/philips...345?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.12.4
IPS
24 İnç
75Hz
İnce kenar
hocam o ekran biraz küçük gelir sankiAOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. AOC 21.5" g2260vxq6 full hd gaming monitör uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Fakat 21 inc
abi 5ms dediğiniz monitörmü iyi allah için git aoc u al yaO bütçede en iyisi bu https://www.ciceksepeti.com/philips...345?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.12.4
IPS
24 İnç
75Hz
İnce kenar
5MS ile 1MS'i gözünle ayırt et 3090 vermeyen namussuz.hocam o ekran biraz küçük gelir sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi 5ms dediğiniz monitörmü iyi allah için git aoc u al ya
Ayrıca 144Hz 1MS monitör kullanıyorum 7MS'te çalışıyor hiç bir monitör 1MS'te sabit çalışmaz.hocam o ekran biraz küçük gelir sanki
Csde cok belli oluyor5MS ile 1MS'i gözünle ayırt et 3090 vermeyen namussuz.
Tabii çiko istisna.
Ayrıca 144Hz 1MS monitör kullanıyorum 7MS'te çalışıyor hiç bir monitör 1MS'te sabit çalışmaz.
TN paneller hariç.
Kardeș 1ms olsa bile onlar gercek 1ms degil zaten aralarinda gözle gorulur bir fark yok zatenhocam o ekran biraz küçük gelir sanki
Sen çiko değilsin ayırt edemezsin!Csde cok belli oluyor
O Monitör ile ilgili değil senin pinginle alakalı bu aradaAdamin sesi duyuyom bakiyom ölmusum daha 1 sn oldu kapinin yanindaydi