Neler Yeni

900TL ye i3 2350m ve hd7670m li laptop alınır mı?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Bütçe
900
Markası Sony Vaio Sve14a1 3 adet sorunu var 1- menteşe kapağı yok 2- hoparlörü bozuk 3- ekranın yan koruma kağaı kırık
bu sorunlara karşı bu fiyatı istiyor arkadaş. sizce alınır mı? kozmetik olarak da çizikleri mevcut bunların haricinde sorunu yok diyor. ben performans için alacağım ve bu fiyata daha iyi özellikleri bulabileceğimi düşünmüyorum. sizin fikriniz nedir?
4gb ram mevcut

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Markası Sony Vaio Sve14a1 3 adet sorunu var 1- menteşe kapağı yok 2- hoparlörü bozuk 3- ekranın yan koruma kağaı kırık
bu sorunlara karşı bu fiyatı istiyor arkadaş. sizce alınır mı? kozmetik olarak da çizikleri mevcut bunların haricinde sorunu yok diyor. ben performans için alacağım ve bu fiyata daha iyi özellikleri bulabileceğimi düşünmüyorum. sizin fikriniz nedir?
4gb ram mevcut
Gerçekten bir bilgisayara çok çok ihtiyacın varsa olabilir ama naçizane fikrim belli bir süreden sonra hiçbir bilgisayar o parayı hak etmez

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
4gb ram mevcut
Çok ihtiyacın varsa al kanka ama hem fazlasıyla kasar hem eski olduğu için ne zaman elinde kalır belli değil

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten bir bilgisayara çok çok ihtiyacın varsa olabilir ama naçizane fikrim belli bir süreden sonra hiçbir bilgisayar o parayı hak etmez
ihtiyacım yok ama şuan ki laptop um çok kasıyor. bende bunu uygun fiyata bulduğumu düşündüm. ki bu fiyata i3 bile bulunamıyor. elimde hali hazırda ssd var ssd takıp kullanmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom