9070xt ve 7 9800x3d sistem

Reaksiyon skoru
5
IMG_1638.webp

Şu şekil bi sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ve bütün önerilerinizi alabilirmiyim bu akşam satın alıcam parçaları değiştirmem gereken almamam gereken vesaire parçalar varmı aralarında öneriniz hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden olsun lütfen teşekkür ederim şimdiden önerileri bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Şu şekil bi sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ve bütün önerilerinizi alabilirmiyim bu akşam satın alıcam parçaları değiştirmem gereken almamam gereken vesaire parçalar varmı aralarında öneriniz hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden olsun lütfen teşekkür ederim şimdiden önerileri bekliyorum.
hepsıburada zprunlu mu

İhtiyaç dahilinde alınmıyorsa anakart için gereksiz pahalı bir tutar. Dediğim gibi ihtiyacınız olan girişler vs bu anakartta bulunuyorsa bilemem ama amacınızı belirtirseniz daha çok yardımcı olurlar. Ram ve Ekran Kartı fiyatı da pahalı. Daha uyguna satılıyor. Bu gece almak zorunda değilseniz hepsiburada'dan tek tek indirim geldikçe toplamanızı tavsiye ederim. Ha bütçeniz elveriyordur sizin kararınız tabii ki.

Vatanda geceleri 34bine kadar inen ekran kartına 39 bin küsür vermek! aradaki tutarla üst versiyon bir kulaklık alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
34k ya 9070xt alabilirsin. 1200 watt psu bu sistem icin fazla 850 watt alabikirsin 6bin bandında. Ram lerde biraz pahalı 2 3 daha asagisina benzer ram bulabilirsin. Islemci sogutucusi 10k fazla 5500 e ayni gucte islemci soguticular vae onlari sec. 15 binden biraz fazla gereksiz masrafin var.

34k ya 9070xt alabilirsin. 1200 watt psu bu sistem icin fazla 850 watt alabikirsin 6bin bandında. Ram lerde biraz pahalı 2 3 daha asagisina benzer ram bulabilirsin. Islemci sogutucusi 10k fazla 5500 e ayni gucte islemci soguticular vae onlari sec. 15 binden biraz fazla gereksiz masrafin var.
Benim amacım peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden yararlanmak aslında o yüzden hepsini 10k üzeri tutmaya çalıştım ve 34k ya ekran kartı nerede satılıyor acaba gösterebilirseniz ordan alayım

Benim amacım peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden yararlanmak aslında o yüzden hepsini 10k üzeri tutmaya çalıştım ve 34k ya ekran kartı nerede satılıyor acaba gösterebilirseniz ordan alayım
vatan da akşam indirimlerinde düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,301
Üyeler
184,426
Son üye
cacamia
Geri