93 PPİ (32 inç) ile 108 PPİ (27 inç ) arasındaki çok fark olur mu ?

Visal

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba dostlar. Bir monitör almam ve çok kararsız kaldım. Öncelikle mönitörü ne amaçla kullanacağımı belirteyim; Fps oyunlarını çok fazla oynadığım için artık hikaye türlü oyunlardan zevk almaya başladım. Film olsun NBA maçları olsun bunları daha büyük bir ekranda izleyebilmek için 27inçlik yerine 32 inç almaya karar verdim. 32 inçlik modelin PPİ değeri 93 iken 27 inçlik olan modelin PPİ değeri 108 bu değerler arasında çok bir fark olur mu görüntüdeki netlik, keskinlik çok fazla fark eder mi ?

Yardım eden herkese Teşekkürler.

27içnlik model: LC27HG70QQ

32 inçlik model: LC32HG70QQ

Al gitsin, ufak ayrıntılara takılma, büyük ekran iyidir. Ama küçük ekranda kafa atmasıda ayrı zevklidir.

Bence bu kadar büyük alma, 24 inç bile yetiyor en ucuzu hangisi ise al geç

Al gitsin, ufak ayrıntılara takılma, büyük ekran iyidir. Ama küçük ekranda kafa atmasıda ayrı zevklidir.
Bu kadar para ödeyince sinir anında PC masasından uzaklaşıyorsun. Sallasın yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence bu kadar büyük alma, 24 inç bile yetiyor en ucuzu hangisi ise al geç
Büyük alıyorum çünkü uzaktan kunlanacam daha çok küçük alırsam bir de tv alcam o zaman böylesi daha mantıklı geldi de bu sefer de PPİ şeyi azaldığını görünce bir sonrayım dedim başkalarına

Bu kadar para ödeyince sinir anında PC masasından uzaklaşıyorsun. Sallasın yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Büyük alıyorum çünkü uzaktan kunlanacam daha çok küçük alırsam bir de tv alcam o zaman böylesi daha mantıklı geldi de bu sefer de PPİ şeyi azaldığını görünce bir sonrayım dedim başkalarına
Uzaktan kullanacaksan ve maç falan da izleyeceksen 32 inç olanını alman daha iyi olacaktır. 2K çözünürlük için en ideal boyut 27 inç olarak kabul edilir ama 32 inç de de sırıtmayacaktır.

Uzaktan kullanacaksan ve maç falan da izleyeceksen 32 inç olanını alman daha iyi olacaktır. 2K çözünürlük için en ideal boyut 27 inç olarak kabul edilir ama 32 inç de de sırıtmayacaktır.
Sağlasın dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,769
Üyeler
185,165
Son üye
Bl00dyAttil4
Geri