9800X3D + 9070XT sisteme OLED oneri

Hocam dün akşam aocu aldım da şimdi monitörde MBR özelliğinin olmadığını öğrendim, singleplayer oyunları 500fps oynamak pek mümkün değil mbr açar BFI ile 250hz oynarım diye düşünmüştüm.

Bu özellik olan bir alternarif var mıdır?

@Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI da olması lazım. Mag272qp x50. Tft central da incelemesi var.

şu incelemede duydum bende olmadığını var sanıyodum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat farkına değer mi sizce? aoc yi iade edip stoğa gelmesini beklemek mantıklı mı
Stok kalmamıs sanırım. Sen bilirsin kullanacak olan sensin. Ben BFI kullanmıyorum gözlerimi yoruyor. Ayrıca parlaklığı oledler de fazla düsürüyor.

Stok kalmamıs sanırım. Sen bilirsin kullanacak olan sensin. Ben BFI kullanmıyorum gözlerimi yoruyor. Ayrıca parlaklığı oledler de fazla düsürüyor.
Hocam 500hz de 200 civari fps aldigim durumdaki performans nasil olur acaba, ya da sizde 360hz varsa 180 mesela, input lag vs artiyor diyenler var o vrr acikken icin mi diyolar yoksa genel fps dusukken icin mi acaba

Hocam 500hz de 200 civari fps aldigim durumdaki performans nasil olur acaba, ya da sizde 360hz varsa 180 mesela, input lag vs artiyor diyenler var o vrr acikken icin mi diyolar yoksa genel fps dusukken icin mi acaba
Ben de 360hz var. 180 fps ile 360 FPS arasında tabii ki de fark edilir fark oluyor. Hz arttıkça bulanıklık azalır. Ama rahatsız olmuyorum. Bana hala çok akıcı geliyor. Tabi ben valorant da 360 alabiliyorum. 180 fps aldıgım pek oyun yok. AAA oyun ve valorant oynuyorum sadece.

Ben de 360hz var. 180 fps ile 360 FPS arasında tabii ki de fark edilir fark oluyor. Hz arttıkça bulanıklık azalır. Ama rahatsız olmuyorum. Bana hala çok akıcı geliyor. Tabi ben valorant da 360 alabiliyorum. 180 fps aldıgım pek oyun yok. AAA oyun ve valorant oynuyorum sadece.
BFI ye nazaran anlaminda sormustum, senin sistem ve cozunurluk ne

BFI ye nazaran anlaminda sormustum, senin sistem ve cozunurluk ne
4070 ti super, 7800x3d ve b650m gaming plus. 1440p.

Bence senin için çok önemliyse 3-5k fark verilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,735
Üyeler
185,940
Son üye
texuanze
Geri