Yardım 9950x3d icin Sogutucu Önerileri

Reaksiyon skoru
70
Bütçe
5000
Herkese merhaba.
9950x3d islemci
5080 ekran karti
Msi x870e gaming plus anakart
Cooler master TD500 850w Gold psu kasa.

Boyle bir sistem kurdum bu sistem 7 gun 24 saat çalışacak yapay zeka render isleri icin kullanilacak. Bu sistem icin hic sorun yasatmayacak bir sogutmaya ihtiyacim var . Genellikle cok uzun sure calisacagi icin hava sogutma oneriliyor.
Sizin onerilerinizi merak ediyorum marka ve tip onerilerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
Herkese merhaba.
9950x3d islemci
5080 ekran karti
Msi x870e gaming plus anakart
Cooler master TD500 kasa.

Boyle bir sistem kurdum bu sistem 7 gun 24 saat çalışacak yapay zeka render isleri icin kullanilacak. Bu sistem icin hic sorun yasatmayacak bir sogutmaya ihtiyacim var . Genellikle cok uzun sure calisacagi icin hava sogutma oneriliyor.
Sizin onerilerinizi merak ediyorum marka ve tip onerilerinize ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ediyorum
Şimdi kanka bu işlemci 230-240Watları gören bir tdp ye sahip ağır yükte çalışacak anladığım kadarıyla sıvı almak zorundasın bir nevi ama böyle sistem toplayıp 4000 e soğutucu almak da ne bileyim 4000 lik soğutucu tatmin etmeyebilir 9950x3d ile f/p sıvı soğutucu videolarına bakarsan eğer karar verebilirsin Arctic felan diyeceğim ama oda çok pahalı fiyatlara ulaşabiliyor

Korkum sivi sogutmada yasanacak en ufak bir pompa fan sorunu boyle bir soeun yasadigimda sistemimin calismasi komple durucak ve magdur olacagim suphesi. Yine tavsiyelerinizi dinliyorum . Butcemi 5-6 ya da cikarabilirim ihtiyac dahilinde

Korkum sivi sogutmada yasanacak en ufak bir pompa fan sorunu boyle bir soeun yasadigimda sistemimin calismasi komple durucak ve magdur olacagim suphesi. Yine tavsiyelerinizi dinliyorum . Butcemi 5-6 ya da cikarabilirim ihtiyac dahilinde
Kanka bu sistem 7/24 full yükte mi çalışacak yoksa normal rolanti mi?

7/24 yapay zeka modeli egitimi ve captcha cozumleme islemleri icin kullanilacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri