DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,827
Bugdır o garantiye almak için bi tane de taksitsiz al bence fiyat değişmedendegil hocam. kart ticari degil.
Bugdır o garantiye almak için bi tane de taksitsiz al bence fiyat değişmedendegil hocam. kart ticari degil.
Bugdır o garantiye almak için bi tane de taksitsiz al bence fiyat değişmeden
Tam aklıma geldiniz, mesajı aradım, haberdar olmuşsunuz. Ben de diğerini iptal ettim. Bunu aldım. Hayırlısı olsun inşallah.hocam etiketlemissiniz cok tesekkur ederim haber verdiginiz icin. artik misafir olarak umdugumu degil buldugumu yiyecegim (yesil kismet degilmis napalim). kredi kartini ayarlayabilirsem alacagim insallah.
500 bonus n11de nothing olmadı demişti (indirimli üründe olmaz diye madde koymuş garanti)bonus 500 ve 175 olmak üzere 675 bonus verdi. almak isteyenler bonus flashtan e ticaret ile ilgili kampanyalara katılsın.
99 tl spigen type c kablo ile bonus için 10kya tamamlayıp aldım.
bu ürünü aldım az önce oldu. e ticarette 1200 e kadar bonus olandan 500 geldi. diğeri de 175 (+25 garanti pay)500 bonus n11de nothing olmadı demişti (indirimli üründe olmaz diye madde koymuş garanti)
İyiymişbu ürünü aldım az önce oldu. e ticarette 1200 e kadar bonus olandan 500 geldi. diğeri de 175 (+25 garanti pay)
bu ürünü aldım az önce oldu. e ticarette 1200 e kadar bonus olandan 500 geldi. diğeri de 175 (+25 garanti pay)
Nothing güncelleme ömrünü doldurdu. Realme 12+ şu anda android 14 le geliyor ama 2026 first quarter da android 16 alacak. O yüzden donanım olarak daha iyi olmasa da bu.Nothing kamerada işlemcide falan daha iyi bu yazılımda daha iyidir ben olsam nothing alırdım
Nothing hem ana hem de yardımcı kamerada önde, ön kamera ikisi de kötü. 778G+ daha iyi 3000-3100 multisi var
benımde qnb ama taksıt secenegı cıkmıyor sızde son durum nedirsayın hocalarım hb kredi kartinda 3 taksit sectirdi. bakalim siparis onaylanacak mi. haberiniz olsun.
benımde qnb ama taksıt secenegı cıkmıyor sızde son durum nedir