Neler Yeni

9k ya 6 ay taksitle arctis pro almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
Evet arkadaşlar 9k ya arctis pro almayı planlıyorum amazon üzerinden 6 taksitle kulaküstü hem müzik hem oyunda üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım var bazıları logitech faşan öneriyordu ancak rthings üzerinden karşılaştırdığımda en baba arctis pro ondan sonrada razer barracuda pro gözüküyordu razerın fşyatı sanırım hala daha ucuz ancak arkadaşım dahil birçok kullanıcı kolay kırıldığını vs belirtiyor daha önce arctis 5 2019 ve 7+ kullanmış biri olarak arctis pro almayı planlıyorum sizce hayır şu noktayı kaçıroyprsun şuna bak birde diyecrğiniz bir şeyler var mı

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Shoto Todoroki
Evet arkadaşlar 9k ya arctis pro almayı planlıyorum amazon üzerinden 6 taksitle kulaküstü hem müzik hem oyunda üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım var bazıları logitech faşan öneriyordu ancak rthings üzerinden karşılaştırdığımda en baba arctis pro ondan sonrada razer barracuda pro gözüküyordu razerın fşyatı sanırım hala daha ucuz ancak arkadaşım dahil birçok kullanıcı kolay kırıldığını vs belirtiyor daha önce arctis 5 2019 ve 7+ kullanmış biri olarak arctis pro almayı planlıyorum sizce hayır şu noktayı kaçıroyprsun şuna bak birde diyecrğiniz bir şeyler var mı
alınmaz alınmamalı o fiyata önceki seri. bence o kadar pahalıya gidilcekse steelseries tarafında 3k civarı daha ekle nova pro al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova pro baktığım kadarıyla aradığımı vermiyor nova serisi genel oalrak sadece oyun üzerine müaik tarafıyla ilgilenmiyor o yüzden bana göre nova serisinin bağlantı güncelliği hariç bir artısı yok arctis pro şuanda steelseriesin genel anlamda en iyi kulaklığı olmaya devam ediyor bana göre farklı markadan kaöırdığım bir ürğn var mı acaba diye merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınmaz alınmamalı o fiyata önceki seri. bence o kadar pahalıya gidilcekse steelseries tarafında 3k civarı daha ekle nova pro al.
Genel anlamda nova pronun içinden geçiyor arctis pro

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Shoto Todoroki
Nova pro baktığım kadarıyla aradığımı vermiyor nova serisi genel oalrak sadece oyun üzerine müaik tarafıyla ilgilenmiyor o yüzden bana göre nova serisinin bağlantı güncelliği hariç bir artısı yok arctis pro şuanda steelseriesin genel anlamda en iyi kulaklığı olmaya devam ediyor bana göre farklı markadan kaöırdığım bir ürğn var mı acaba diye merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel anlamda nova pronun içinden geçiyor arctis pro
Bu sitedeki arctis pronun puanları çok eski incelendiği zamana göre olması lazım yanlış değilsem. ikisinide inceledim donanım olarak hemen hemen aynılar performans farkı olmaz büyük ihtimalle. sadece nova serisinde daha yeni teknolojiler var. bu kadar incelemeden önce arctis pro nun nova proya bu kadar eşit olduğunu bilmiyordum. ancak müzik konusunda nova serisinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ayriyeten mikrofon tarafında da daha iyi bence mikrofon kayıtlarından da anlaşılıyor.Rahatlık ve konfor olarak da nova serisinin arctis serisinden daha üstün olduğunu düşünüyorum iki seriyide uzun süre kullandım bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9kdan üstü yok malesef zaten taksitle alacağım ancak biraz forumlarda bakıncada hissing yapıyor eski seri diyorlar biraz ajlıma takıldı 7+da da mevvıttu ama çokta canımı sıkmamıştı kasım 22 de 8k ya falan inmiş nova pro wireless orda kaçırmasam düşünebilirdim ama arctis pro hep sabit 9k fiyatı alternatif bir markada düşünebilirim aslında

Top Bottom