Sir Cem T-oker
80+ Gold
100k ama sen bilirsin.hangi arabayı alabiliyon kanka 45kya
100k ama sen bilirsin.hangi arabayı alabiliyon kanka 45kya
hadi 100k olsun hangi arabayı alıyon 100kya100k ama sen bilirsin.
yani cidden yazık kafana buna mı takılıyorsun şimdi ?hadi 100k olsun hangi arabayı alıyon 100kya
güzel kardeşim sıkıntıların mı var ?yani cidden yazık kafana buna mı takılıyorsun şimdi ? eminim sana ekonomi bile güzeldir.
hocam ne demeye çalıştığınızı anlamıyorum lafın gelişi demiştim saçma sapan araba soruyorsun bana ? 100k ya hangi arabayı alıyon yazmışsın mercedes alacak halimiz yok sadece bu fiyata laptop mu alınır anlamında demiştim.güzel kardeşim sıkıntıların mı var ?
araba alabiliyoruz o fiyata dediğin için öyle bir yorum yaptım.hocam ne demeye çalıştığınızı anlamıyorum lafın gelişi demiştim saçma sapan araba soruyorsun bana ? 100k ya hangi arabayı alıyon yazmışsın mercedes alacak halimiz yok sadece bu fiyata laptop mu alınır anlamında demiştim.
çok çok iyi alamıyoruz ama yine de 100kya eski model araç bulabiliriz diye düşünüyorum.araba alabiliyoruz o fiyata dediğin için öyle bir yorum yaptım.
bende merak ettim, bide bu kadar yüksek meblağlar verip 2. el bir şey almak yemez benimSonuç ne oldu? 82.5Kya bu varken
edeceği 70tir 2. else o da giderse