Neler Yeni

A 101 60TL Piranha 1080p Webcam

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan

Goxaria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Murat Yılmaz
Halo etkisine kapılıp ürünü kötülememek gerek çalışan bir arkadaş olursa bu tez çürüyecektir. Zira burada sorun sadece üründe değil driverında pcnde ya da başka bir şeyde olabilir.

Görünen kadarıyla üst kısım gayet 1080p görüntü geniş açı ve tatminkar. Ucuz et yahni konusu doğru ancak sende böyle oldu diye herkeste bunun olması garanti değil.

Ek olarak

Muhtemelen aynı ürün ve arkadaş çalıştırmış.

60 liraya pandemi döneminde hele böyle bir teknoloji almak ülkemizde nimet.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Halo etkisine kapılıp ürünü kötülememek gerek çalışan bir arkadaş olursa bu tez çürüyecektir. Zira burada sorun sadece üründe değil driverında pcnde ya da başka bir şeyde olabilir.

Görünen kadarıyla üst kısım gayet 1080p görüntü geniş açı ve tatminkar. Ucuz et yahni konusu doğru ancak sende böyle oldu diye herkeste bunun olması garanti değil.

Ek olarak

Muhtemelen aynı ürün ve arkadaş çalıştırmış.

60 liraya pandemi döneminde hele böyle bir teknoloji almak ülkemizde nimet.
Çok haklı bir yorum, urunu taktıktan 3 dakika sonra boyle bir sorun olustu. logitech bir webcam de bozulur. Fakat bu sure 5 yıldır. 3dk olunca bir tık sinirlendim. bir ay once 100TL'ye satılan urunun bir ay sonrasında 60'a dusurulmesinin sebebini iade&degisim urunleri elden cıkarmak amaclı olabilecegi uzerine yordum. Aldıgım ilk urun calısmadı, degisimden aldıgımda renkli cizgiler verdi. Umarım sadece benim talihsizligimdir. Kullanan arkadaslara uuzun omuurler diliyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
Çok haklı bir yorum, urunu taktıktan 3 dakika sonra boyle bir sorun olustu. logitech bir webcam de bozulur. Fakat bu sure 5 yıldır. 3dk olunca bir tık sinirlendim. bir ay once 100TL'ye satılan urunun bir ay sonrasında 60'a dusurulmesinin sebebini iade&degisim urunleri elden cıkarmak amaclı olabilecegi uzerine yordum. Aldıgım ilk urun calısmadı, degisimden aldıgımda renkli cizgiler verdi. Umarım sadece benim talihsizligimdir. Kullanan arkadaslara uuzun omuurler diliyorum.

Birisine aldım bu webcam'i çok ısındıgından şikayetçi eliyle dokunamıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bu sabah aldım mikrofonu var kamerası fena değil ve 60 TL bu fiyata idare eder

Birine aldım tiviç yayını yapıyor ısınıyor diye şikayetçi sende de böyle bir sorun var mı? Eliyle dokunamıyormuş o kadar ısınıyor

Birine aldım tiviç yayını yapıyor ısınıyor diye şikayetçi sende de böyle bir sorun var mı? Eliyle dokunamıyormuş o kadar ısınıyor
ısınma var ama öyle dokunulamıyacak kadar değil

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ben BİM’den benzer bir şey aldım geçenlerde. Görüntü kalitesi gayet iyi, mikrofonu çok iyi değil ama sesi karşıya veriyor, karşı taraf beni anlıyor.

Isınma bende de var, bilgisayarı açınca 5 dakikada kameranın arkası ateş gibi oluyor, ki kamerayı kullanmıyorken bile böyle 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom