Neler Yeni

A PLAGUE TALE İNNOCENCE TÜRKÇE YAMA

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
PC Game Pass var A Plague Tale İnnocence indiricem de türkçe yaması var ama hangisi gamepass için uygun emin olamadım zaten game pass dosyalara erişim izni veriyo zaten ama bazı yamalar game pass uyumsuz oluyo game pass uyumlu yamayı atar mısınız

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Oyun Epic Games'te ücretsiz verilmişti belki almışsınızdır oradan daha kolay yama yapabilirsiniz. Eğer yoksa şu yamaya bakabilirsiniz, biri Game Pass'ten denemiş ve oyun Türkçe olmuş.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun Epic Games'te ücretsiz verilmişti belki almışsınızdır oradan daha kolay yama yapabilirsiniz. Eğer yoksa şu yamaya bakabilirsiniz, biri Game Pass'ten denemiş ve oyun Türkçe olmuş.
Maalesef epic gameste kaçırmıştım o zaman ya da PC zaten kötü yeni PC alamam diyip oyunu da almamıştım tam hatırlamıyorum keşke alsaymisim ama en azindan Game passte var

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Maalesef epic gameste kaçırmıştım o zaman ya da PC zaten kötü yeni PC alamam diyip oyunu da almamıştım tam hatırlamıyorum keşke alsaymisim ama en azindan Game passte var
O zaman bu attığım yamayı deneyin ben de bu yamayı kullanmıştım ama Epic games'ten. Game Pass'te deneyen olmuş ve Türkçe olmuş oyun.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman bu attığım yamayı deneyin ben de bu yamayı kullanmıştım ama Epic games'ten. Game Pass'te deneyen olmuş ve Türkçe olmuş oyun.
Tamamdır saolun oyun insin denerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,326
Üyeler
172,362
Son üye
yesim.gündüz
Top Bottom