Hocam oyun cidden yürüme simulator mı?Gameolog sitesinden yapıp oynamıştım hocam ben.
Cidden yürüme simülatörü.1 ay önce oynadım ve pişmanım 27 saat gitmişti herhalde.Hocam oyun cidden yürüme simulator mı?
O kadar da değil ya, ilk oyunu oynayıp oyunu ve hikayesini sevdiysen bunu da seversin.Hocam oyun cidden yürüme simulator mı?
Bilmiyorum hocam o zaman bende sıkıntı yoktu.onu denedim fakat yazılar bozuktu
O kadar uzun bir oyun değil hocam.27 saat gitmişti herhalde.
Xbox istatistiklerimde yazıyor hocam.Ama çoğunluğu yürüme simulasyonuydu ve çok geç açılıyordu oyun.O kadar da değil ya, ilk oyunu oynayıp oyunu ve hikayesini sevdiysen bunu da seversin.
Bilmiyorum hocam o zaman bende sıkıntı yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar uzun bir oyun değil hocam.
Orada yazan How Long To Beat sitesinin değerleri yani oyunu ortalama bitirme süresi %100 tamamlama süresi vb.Xbox istatistiklerimde yazıyor hocam.Ama çoğunluğu yürüme simulasyonuydu ve çok geç açılıyordu oyun.
Dediğim 27 saat kendi oyun sürem. Yoksa HowLongToBeat süreleri de mevcut xboxta.Orada yazan How Long To Beat sitesinin değerleri yani oyunu ortalama bitirme süresi %100 tamamlama süresi vb.
İyi denk gelmişDediğim 27 saat kendi oyun sürem. Yoksa HowLongToBeat süreleri de mevcut xboxta.