Neler Yeni

RGB Aydınlatmaları Kontrol Etme Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Herkese iyi forumlar abilerim,kardeşlerim.Altta görseller ile belirttiğim kasa,sıvı soğutma ve anakartı aldım.Aldığım yer ile iletişime geçtiğimde bana sıvı soğutmanın üzerindeki ledleri gigabyte nin yazılımı üzerinden değiştirebileceğimi fakat kasanın ledlerinin rgb olmasına rağmen sadece kasanın üzerindeki tuş ile değiştirebileceğimin bilgisini aldım.

Sorum şu şekilde : Aldığım kasanın videolarını izlediğim zaman kasadaki ledlerin de yazılım üzerinden değiştirildiğini fark ettim.Ben istiyorum ki hem sıvı soğutmanın ledlerini hem de kasanın kendi ledlerini anakartın yazılımı üzerinden değiştirebileyim.Ana kartımın üzerinde incelediğim kadarıyla 1 adet adreslenebilir rgb çıkışı mevcut ve muhtemelen buraya da sıvı soğutmanın bağlantısını yaptıkları için kasadaki rgb leri ana karttan değiştiremeyeceğim.

Hem sıvı soğutmayı hem de kasanın üzerindeki ledleri adreslenebilir şekilde ayarlayabilmem için 2 tane adreslenebilir rgb çıkışı olan bir ana kart mı almam gerek ? Yoksa herhangi bir şekilde modül,çoklayıcı vb ile de yapabilir miyim ? Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    60.7 KB · Hit: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    57.9 KB · Hit: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    59.8 KB · Hit: 5
  • 4.jpg
    4.jpg