harbi miYarın 101'e geliyormuş.
orda ne yazarsa yazsın ederi ondan da azYarın 101'e geliyormuş.
Az önce gördüm de pek inanasım gelmedi, günlük işler için bakıyorum yarın izin alacağım şunu kaçırmamak içinharbi mi
Office işleri için bana gerekli günlük ihtiyacım vardı, bence alınırorda ne yazarsa yazsın ederi ondan da az celeron işlemci cart curt tırt laptop
kullanımın belli öyleyse işini görebilir alabilirsinAz önce gördüm de pek inanasım gelmedi, günlük işler için bakıyorum yarın izin alacağım şunu kaçırmamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Office işleri için bana gerekli günlük ihtiyacım vardı, bence alınır
O KADAR FİYAT FARKI OLMAYACAĞINI BİLİYORDUM AMA YİNE DE ARAŞTIRAYIM DEDİM 30 SN SÜRMEDİ LAPTOP LİNKİ (CAPS AÇIK KALMIŞ SORY)Yarın 101'e geliyormuş.
Ben Chromeda takılmak için bile almam şahsen baya zayıf bir cihaz. Fiyat olarak ise bence normal fiyatta, 7K ya satanların amacı ne anlamadım emsal laptoplar çok daha ucuz.Yarın 101'e geliyormuş.
Ziplamamak gerektiğini hatırlattın, sağ olO KADAR FİYAT FARKI OLMAYACAĞINI BİLİYORDUM AMA YİNE DE ARAŞTIRAYIM DEDİM 30 SN SÜRMEDİ LAPTOP LİNKİ (CAPS AÇIK KALMIŞ SORY)
4200 e varmış Hepsiburada daiyiymiş he
Kaçırmassın merak etme, çok talep görmez. Gerçi kalmasa da alternatifi var yani dev bir indirim falan değilAz önce gördüm de pek inanasım gelmedi, günlük işler için bakıyorum yarın izin alacağım şunu kaçırmamak için
İmzamdaki Laptop daha iyi ve Trendyol'da 3250 TL.Az önce gördüm de pek inanasım gelmedi, günlük işler için bakıyorum yarın izin alacağım şunu kaçırmamak için