Arkadaşlar şuan kasamda gıgabyte a320 s2h var içinde r3 1200 var yeni işlemci alacamda r7 1700x almayo düşünüyorum araştırdımda tam cevap bulamadım yardımcı olur musunuz? Alırsam sorun yaşar mıyım , bide m2 takanilirmiyim 1 tb?
1 adet m2 yerin var dostum takabilirsinArkadaşlar şuan kasamda gıgabyte a320 s2h var içinde r3 1200 var yeni işlemci alacamda r7 1700x almayo düşünüyorum araştırdımda tam cevap bulamadım yardımcı olur musunuz? Alırsam sorun yaşar mıyım , bide m2 takanilirmiyim 1 tb?
İkici el alacam 1800 civarı abim1 adet m2 yerin var dostum takabilirsin
birde ne kadara alacaksın o işlemciyi
anakartını kendi düşüncem bios unu güncelle kendi sitesinde var o işlemciyi takabilirsin okey benceİkici el alacam 1800 civarı abim
Mm yani eminmisin abim o işlemciyi aldam bide m2 alsam sıkıntı olmaz dimi 8 çekirdekli ya sıkıntısız şekil de kullanırımanakartını kendi düşüncem bios unu güncelle kendi sitesinde var o işlemciyi takabilirsin okey bence
işlemciyle pek alakası yok m2 yuvan var miss gibi kullanırsınMm yani eminmisin abim o işlemciyi aldam bide m2 alsam sıkıntı olmaz dimi 8 çekirdekli ya sıkıntısız şekil de kullanırım
Abi hakkını helal et, benim için işlemci önemli yani sıkıntı olmaz dimiişlemciyle pek alakası yok m2 yuvan var miss gibi kullanırsın
tabikide sıkıntı olmaz ama bios güncellemeni öneririm ne olu ne olmaz acaba bios güncelleme yapmadan çalışır mı sen yine de yapAbi hakkını helal et, benim için işlemci önemli yani sıkıntı olmaz dimi
Evga 1650 süperEkran kartın nedir hocam?