A320M anakarta ryzen 5600 takılır mı?

Yeni alana kadar herhangi bir sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ağır oyunlar oynamıyorum hocam sorun olur mu?
Sıkıntı olmaz baktım kartına sogutmalari fln v ram soğutması var uzun süre idare eder yine fazı az ama soğutması var yenisini alana kadar götürür

• Beğen
Reaksiyonlar: iSUF
Yeni alana kadar herhangi bir sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok ağır oyunlar oynamıyorum hocam sorun olur mu?
Fazla ısınma ve düşük performans verimi dışında bir problem olmaz direkt B550 serisi bir anakart al problemin ortadan kalksın.

Fazla ısınma ve düşük performans verimi dışında bir problem olmaz direkt B550 serisi bir anakart al problemin ortadan kalksın.
Düşük performans verimi derken tam güçte çalışmaz mı

Isınma sorunu dışında sorunun olmaz faz dediği şey gelen elektriği dağıtıyor 100 iş var 10 işçin var bu işler işçiler arasında paylaşılıyor az fazın varsa işçiye çok iş düşüyor ama bunlar insan değil elektronik parçalar, insan gibi yorulmaz, işleri bu en fazla ısınırlar zaten elektriği yönlendiren bir sürü parça var yerine göre voltajı ı amperini kartlar ayarlıyor, öyle bozulma durumu düşük ihtimal kaldı ki 5600 takıcan sorun olmaz. 4 fanlı bir kasan olsun yeter.

• Beğen
Reaksiyonlar: iSUF
Isınma sorunu dışında sorunun olmaz faz dediği şey gelen elektriği dağıtıyor 100 iş var 10 işçin var bu işler işçiler arasında paylaşılıyor az fazın varsa işçiye çok iş düşüyor ama bunlar insan değil elektronik parçalar, insan gibi yorulmaz, işleri bu en fazla ısınırlar zaten elektriği yönlendiren bir sürü parça var yerine göre voltajı ı amperini kartlar ayarlıyor, öyle bozulma durumu düşük ihtimal kaldı ki 5600 takıcan sorun olmaz. 4 fanlı bir kasan olsun yeter.
Teşekkürler

BIOS güncel ise takılır.

Geri