bu fiyatlara satıp alırsan tabi ki mantıklı ileriye açık bir sisteme sahip olmuş olursun
bende öyle düşünüyorum azda olsa masraf yapıp daha yeni nesile ve m2 ye geçmek mantıklı olurBence mantıklı tabi daha yüksek bir versiyona geçmekte mantıklı.
abi oda bütçeyi aşıyor ya napsam bilemedimDeğil, deminden şimdiye gelmiş olursun. En az B450 geçmen gerekiyor.
hocam 2.5 yıl garantili kutusu falan herşeyi yerinde 3 yıllık ölmüş bitmiş b450dense bunu alanlar var ben olsam bende yeni kfgli ürünü alırım yarın gelicekler almayaHocam o anakarta kim1200 verecek ona Cat patlasın 900 den fazlasi zor b450 fln bulunur 1200 civarina
Hocam tamam 2.5yil garantisi varsa ilk çıkan a320 Lee geldi aklımaabi oda bütçeyi aşıyor ya napsam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 2.5 yıl garantili kutusu falan herşeyi yerinde 3 yıllık ölmüş bitmiş b450dense bunu alanlar var ben olsam bende yeni kfgli ürünü alırım yarın gelicekler almaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
1570 TL'ye Gigabyte B450M-K varmış önerir misiniz ? Ayrıca satıcı güvenilir midir bilen varmı_
Gigabyte B450mk B450 2xddr4 Hdmi 16x M.2 Am4 Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B450mk B450 2xddr4 Hdmi 16x M.2 Am4 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com