neslihanhbo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Neslihan
Öncelikle hepinize hayırlı günler arkadaşlar, Ben yaklaşık 1 senedir a50 kullanıcısıyım. Bu telefonu ikinci el aldım sorunsuzdu, sahibi hiç güncelleme yapmamıştı ve bende telefonu aldıktan yaklaşık 1 Ay sonra sorunsuzca kullanırken güncelleme yaptığım andan itibaren telefonun medya sesi gitti, kulaklık algilamamaya başladı ve videolar ×5 hızda ilerlemeye başladı. Yeniden başlayınca problem çözülüyordu ama şuan yapmama rağmen bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Bazen 2 gün sesin gelmediği oluyor. Cogu zaman şarj aletini takinca düzeltebiliyorum.Bazen hiç bu problemi yaşamıyorum. Genel itibariyle sistem ul durduruldu hatası alıyorum sonra telefon donuyor ve telefon kendini yeniden başlatinca ses gidiyor dediğim gibi videolar hızlı hızlı ilerliyor. bu sorun a50 kullanıcılarının yarısında mevcut ben servise gönderdiğim zaman anakart değişimi yapılması gerektiği söylendi ama sorun anakartsal olsa neden herkeste ayni problem olsun ya da neden kendi kendine düzelsin kapatıp açınca sorun çözülsün ki? Telefonun sesini test ettiğim zaman hoparlör ve mikrofonun başka bi uygulama tarafından kullanıldığı söyleniyor. Çözüm önerisi olan var mı?