Neler Yeni

Çözüldü✓ A520m S2h anakart için hdd uygun mu

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Arkadaslar gençer gaming üzerinden da fp sistem aldım bana gelen anakart a520m s2h versiyonu 512gb ssd ile geldi ama harici olarak hdd eklemem istiyorum karta hdd takabilir miyim ne takabilirim ve nasıl takabilirim bu zamana kadar dizüstü kullanıcısıydım kasadan pek anlamıyodum yardımcı olabilir misiniz?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
2+2 TB HDD taktım kullanıyorum. Takması kolay, video izleyerek bakabilirsin. 1 veya yükleyeceğin oyun/dosya çok ise 2 TB 7200 RPM HDD tercih edebilirsin.

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2+2 TB HDD taktım kullanıyorum. Takması kolay, video izleyerek bakabilirsin. 1 veya yükleyeceğin oyun/dosya çok ise 2 TB 7200 RPM HDD tercih edebilirsin.
Teşekkürler hocam peki ben hdd alırken ne secmeliyim sata mı ya da tavsiye edebileceğiniz 1tb ve üstğ fp hdd varmı anakart için uygun birde en fazla kaç tane hdd takabiliriz sdd yuvası 1 tane diye biliyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Teşekkürler hocam peki ben hdd alırken ne secmeliyim sata mı ya da tavsiye edebileceğiniz 1tb ve üstğ fp hdd varmı anakart için uygun birde en fazla kaç tane hdd takabiliriz sdd yuvası 1 tane diye biliyorum
SATA SSD de takabilirsin istersen bütçene uygunsa. 4 adet takılabilir. Ben 3.5 senedir bu HDD yi kullanıyorum 2 adet.

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SATA SSD de takabilirsin istersen bütçene uygunsa. 4 adet takılabilir. Ben 3.5 senedir bu HDD yi kullanıyorum 2 adet.
Teşekkürler hocam sağolun 👍

Top Bottom