YiğitAysul
80+ Silver
Harici ekran kartı daha yok 3050 ve ti modelinin
Yok hocam kızmayın ben de zaten geçmişi hatırlatarak arkadaşa cevap verdim genelde kullanmaz demiş ama ben kullandığınızı hatırladım videoyu gösterdim.Ama o sistem çıktığında diğer sistemlerin fiyati kaç TL idi? asıl mesele bu 8 yıldir bu işteyim size bu konuyu açtıran buraya yorum yazdıran şey Ventus değil, her zaman o döneme göre en iyi fiyatlı sistemleri yapmam. Geçmişi unutarak değerlendirme yapmayın.
Yok hocam şayet kart 3070 degilseİşlemcinin 5600x olma ihtimali var mı ?
3060 ta da kullanılır o işlemciYok hocam şayet kart 3070 degilse
Beyler sır çözüldü 2 yeni sistem olucak 1 hafta ara ile birisi bu pazar diğeri haftaya pazar olacak 2.story bu hafta olan sistem demedi demeyinAma o sistem çıktığında diğer sistemlerin fiyati kaç TL idi? asıl mesele bu 8 yıldir bu işteyim size bu konuyu açtıran buraya yorum yazdıran şey Ventus değil, her zaman o döneme göre en iyi fiyatlı sistemleri yapmam. Geçmişi unutarak değerlendirme yapmayın.
Kart 2060 kardo ben bir ihtimal dedim yani 3070i3060 ta da kullanılır o işlemci
tam ben diyecektimRez alın rtx2060lı sistem. İşlemci ryzen 5 3600 gibi. Rtx2060 ve sonrasına darboğaz yapar. Fiyatı 9k olur.
ayn ısınabilirVentus üzdü
3070 ventus 3 fanli diye biliyorumKart 2060 kardo ben bir ihtimal dedim yani 3070i