Ariseks
80+ Gold
A-ama f/p demek düşük bütçeli olcak demek değilkiMasada ROG logolu kutular var adam gelmiş F/P diyor.
A-ama f/p demek düşük bütçeli olcak demek değilkiMasada ROG logolu kutular var adam gelmiş F/P diyor.
aynen öyleA-ama f/p demek düşük bütçeli olcak demek değilki
Zamanında oluyordu hocam. Ki şuan da bilgili kişiler 1000TL'ye fiyatını hak eden sitemler toplayabilir diye düşünüyorum.Ya 1000 TL lik kasa ipe f/p nasıl oluyormuş çok merak ettim
O kadar iyi dedinki elini sağlık valla sorup öğrenmiyiceksek forumda niye konu açalımArkadaşlar ''F/P''nin açılımı ''Fiyat/Performans'' demektir. F/P olunca sistemin fiyatı ucuz olacak diye bir şey yok. Fiyat/Performans demek şu anlama geliyor. Fiyatına göre performansı iyi. Yani 100000TL'lik bilgisayarda F/P olabilir, 2000TL'lik bilgisayarda. Affedersiniz ama bazı kişiler sadece mesajını arttırmak için boş boş şeyler yazıyor bu konu hakkında. Lütfen bilgili mesajlar yazalım. Bilmeyen kişilere de şunu söyleyelim. Burası forum zaten, sorup öğreneceğiz demi.
İmkansızZamanında oluyordu hocam. Ki şuan da bilgili kişiler 1000TL'ye fiyatını hak eden sitemler toplayabilir diye düşünüyorum.
Ben 1000TL'ye 1660S'li bir sistemden bahsetmiyorum zatenİmkansız