Yardım Abdullah Abinin önerdiği usb wifi hangi modeldi?

Studz ı ben de masaüstünde kullanıyorum. Neredeyse 2,5 sene oldu bir kez bile kopma veya başka bir sorun yaşatmadı, şu an Idefix de satışta görünüyor, link bırakıyorum..

İdefix boykot muydu

ben de almıştım birden pc değiştirmeye karar verdim gerek kalmadı daha bu gün iadesini gönderdim

En erken sabaha bu arada saat 12'yi geçti malum :D

Hepsiburada satıcılı olsaydı daha kolay, geçenki Hepsiburada satıcılıydı.
2022 de bu ürünü paylaşmıştı. İnternet gidince teli bağlayıp kullanıyorum. Zor zamanların kurtarıcısı benim için.
Devamlı paylaştıkça satar bu ürün. Sadece belli aralıklarda video ile desteklense çok daha iyi olur.

2022 de bu ürünü paylaşmıştı. İnternet gidince teli bağlayıp kullanıyorum. Zor zamanların kurtarıcısı benim için.
Devamlı paylaştıkça satar bu ürün. Sadece belli aralıklarda video ile desteklense çok daha iyi olur.
Ben geçen sene almıştım aynısından duruyor kenarda bir ara laptopta kullanıyordum :D

Ben geçen sene almıştım aynısından duruyor kenarda bir ara laptopta kullanıyordum :D
Düşük seviyeli laptoplarda wifi ve bluetooth aynı anda kullanınca wifi çok yavaşlıyordu. Takılmaktan video izletmiyor o derece. Bunu takınca sorunu ortadan kaldırır mı? Laptopta kullanıyorum diye söyleyince aklıma geldi. Çok mantıklı. Ne iyi ürün böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,107
Üyeler
184,390
Son üye
Yusuf Aytan
Geri