Neler Yeni

Abdullah hacıgülün önerdiği MSI clutch gm08 mouse

şahin doğan

80+ Platinum
Mouse dün elime geldi amazondan 109 tl ye aldım ürünün malzeme kalitesi çok kötü şimdi şey diyeceksinizdir 110 tl ye ne bekliyorsun fakat 6 ay önce migrosdan 35 tl ye almış olduğum everest sgm x77 Mouse'un örgü kablo olması ve kalitesi bu msı Mouse'un kalitesinden bile iyi birde o everest mousenin yanında iyi kötü bir Mousead geliyor msı Mouse'un kablosunun plastik, kauçuk olduğu için Mousepad e sürtündüğünde kaymayı zorlaştırıyor. Mouse değiştirme sebebim scroll tuşunun bazen çalışmaması yada aşağı çekince yukarı, yukarı çekince aşağı gitmesiydi. marka sensör varmış vs 35 tl lik Mouse dan farkı yok. BEN ÖNERMEM

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mouse dün elime geldi amazondan 109 TL ye aldım ürünün malzeme kalitesi çok kötü şimdi şey diyeceksinizdir 110 TL ye ne bekliyorsun fakat 6 ay önce migrosdan 35 TL ye almış olduğum everest sgm x77 Mouse'un örgü kablo olması ve kalitesi bu msı Mouse'un kalitesinden bile iyi birde o everest mousenin yanında iyi kötü bir Mousead geliyor msı Mouse'un kablosunun plastik, kauçuk olduğu için Mousepad e sürtündüğünde kaymayı zorlaştırıyor. Mouse değiştirme sebebim scroll tuşunun bazen çalışmaması yada aşağı çekince yukarı yukarı çekince aşağı gitmesiydi. marka sensör varmış vs 35 TL lik Mouse dan farkı yok. BEN ÖNERMEM
O mouse sensör olarakta çöp zaten Aorus M2 almak daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Mouse dün elime geldi amazondan 109 TL ye aldım ürünün malzeme kalitesi çok kötü şimdi şey diyeceksinizdir 110 TL ye ne bekliyorsun fakat 6 ay önce migrosdan 35 TL ye almış olduğum everest sgm x77 Mouse'un örgü kablo olması ve kalitesi bu msı Mouse'un kalitesinden bile iyi birde o everest mousenin yanında iyi kötü bir Mousead geliyor msı Mouse'un kablosunun plastik, kauçuk olduğu için Mousepad e sürtündüğünde kaymayı zorlaştırıyor. Mouse değiştirme sebebim scroll tuşunun bazen çalışmaması yada aşağı çekince yukarı, yukarı çekince aşağı gitmesiydi. marka sensör varmış vs 35 TL lik Mouse dan farkı yok. BEN ÖNERMEM
Kaç aydır hp omen 400 kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Çok şık bir mouse ve kaliteside gayet iyi.
İnsanlar bu mouseye niye önyargılı anlamış değilim.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Mouse dün elime geldi amazondan 109 TL ye aldım ürünün malzeme kalitesi çok kötü şimdi şey diyeceksinizdir 110 TL ye ne bekliyorsun fakat 6 ay önce migrosdan 35 TL ye almış olduğum everest sgm x77 Mouse'un örgü kablo olması ve kalitesi bu msı Mouse'un kalitesinden bile iyi birde o everest mousenin yanında iyi kötü bir Mousead geliyor msı Mouse'un kablosunun plastik, kauçuk olduğu için Mousepad e sürtündüğünde kaymayı zorlaştırıyor. Mouse değiştirme sebebim scroll tuşunun bazen çalışmaması yada aşağı çekince yukarı, yukarı çekince aşağı gitmesiydi. marka sensör varmış vs 35 TL lik Mouse dan farkı yok. BEN ÖNERMEM
O fiyata daha iyisi vardı

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben de önermem. Aşırı tırt bir mouse. Yazılım var mı bilmiyorum ama yazılım dışında bir artısı yok. Apo abimi severim ama başlığa onu yazması da olmadı. CS'de falan arkanda adam çıksa garanti öldün.

şahin doğan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,489