Normalde başka teknoloji formu kullanıyorum, dayanamadım sadece bunu yazmak için hesabı açtım. Adam mağaza mağaza gezip tek tek arasanız o fiyata bulamayacağınız bir sistem yapıyor, gerekli yerlerden gerekli indirimleri alıyor (Asusun eski TUF modellerindeki sıcaklık olarak başarısızlığı onu gözden düşürdü birkaç modelini revize etti büyük teknoloji kanallarına test yapmasını istedi, yeni modellerdeki başarısını gösterdi ve tekrar öne geçmek için büyük bir ihtimal ekran kartı ve monitörleri iyi yorum getirmesi için ucuzdan verdi, bunun da çok faydası oldu tabi ama önemli bu bizim işimize geldi). 2 yıldır çalışıyorum biriktirdiğim paramı hiç düşünmeden 15 dakika içinde siparişimi verdim çünkü sistem bu paraya alabileceğinin en iyisi. Dedim adamın kendi formuna bakiyip ne yazmışlar, adama bir sövmedikleri kalmış, bu fiyat ne böyle 3000-4000 tl bekliyorduk, ayıp yaptın, hani sistem hemen bitmeyecekti... Böyle uzar gider bu, piyasaya bakın, dünya gündemine bakın, dolara bakın. Üretim azaldı, stoklar azaldı, dünya bir oraya bir buraya gidiyor bu kadar acımasız yorumlar yapmayın.