Neler Yeni

Abdullah Hacıgül'e yapılan haksızlık

gbcaskck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet İçöz
Normalde başka teknoloji formu kullanıyorum, dayanamadım sadece bunu yazmak için hesabı açtım. Adam mağaza mağaza gezip tek tek arasanız o fiyata bulamayacağınız bir sistem yapıyor, gerekli yerlerden gerekli indirimleri alıyor (Asusun eski TUF modellerindeki sıcaklık olarak başarısızlığı onu gözden düşürdü birkaç modelini revize etti büyük teknoloji kanallarına test yapmasını istedi, yeni modellerdeki başarısını gösterdi ve tekrar öne geçmek için büyük bir ihtimal ekran kartı ve monitörleri iyi yorum getirmesi için ucuzdan verdi, bunun da çok faydası oldu tabi ama önemli bu bizim işimize geldi). 2 yıldır çalışıyorum biriktirdiğim paramı hiç düşünmeden 15 dakika içinde siparişimi verdim çünkü sistem bu paraya alabileceğinin en iyisi. Dedim adamın kendi formuna bakiyip ne yazmışlar, adama bir sövmedikleri kalmış, bu fiyat ne böyle 3000-4000 tl bekliyorduk, ayıp yaptın, hani sistem hemen bitmeyecekti... Böyle uzar gider bu, piyasaya bakın, dünya gündemine bakın, dolara bakın. Üretim azaldı, stoklar azaldı, dünya bir oraya bir buraya gidiyor bu kadar acımasız yorumlar yapmayın.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,494
İsim
Diyarhan
Başlık düzelt istersen güle güle gibi olmuş.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Açıkçası bahsettiğin şeyden haberim yok. Ayrıca bu durum neden sizi o kadar rahatsız etti anlamadım. Bi sövmedikleri kalmış diyorsun ama burada öyle bir konu söz konusu bile değil.

Bence biraz fazla kafaya takmışsınız, rahatlayın

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,494
İsim
Diyarhan
Yeni ürünü cidden başarılı ancak güncellendi için fiyatı orta dan orta üste çıktı. Benim şahsi görüşüm seçeneklerde fiyat düşürme amacıyla Pulse modelini isterdim. B450m s2h vrm ve mosfet olarak daha iyiydi.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Açıkçası bahsettiğin şeyden haberim yok. Ayrıca bu durum neden sizi o kadar rahatsız etti anlamadım. Bi sövmedikleri kalmış diyorsun ama burada öyle bir konu söz konusu bile değil.

Bence biraz fazla kafaya takmışsınız, rahatlayın
Bu konuyu üşenmeden baştan sonra okuyun derim hocam. Konuyu açan arkadaşın ne demek istediğini daha iyi anlarsınız;

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bu konuyu üşenmeden baştan sonra okuyun derim hocam. Konuyu açan arkadaşın ne demek istediğini daha iyi anlarsınız;

aaaaa evet, bu konuyu resmen atlamıştım. Acayip derecede uzun olduğu için kaçıyorum ama içinde ne olduğunu az çok tahmin ettim şimdi.

@Abdullah Hacıgül e övgü dolu bi konu olarak düşünüyordum açıkçası, neden hakaret vs etsinler diye düşündüm.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aynennn var var zaten bizzat biliyorum ama yasal sorumluluk işte ifşalayamıyorsun :)
Reis keşke monitör özelleştirmesini 2k çözünürlükte ekleseydin
2560x1440p monitör yok diye sipariş veremedim monitörsüz aldım
yinede e.sağlık emeğin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792
Üyeler
168,845
Son üye
rachid ghezzal