Neler Yeni

Abim Kendi Pc mi Benden Fazla oynuyor

Emir4717

80+
benim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama Pc si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin pc aldim Ama Pc yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi pc sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim pc mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama PC si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin PC aldim Ama PC yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi PC sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim PC mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo
ne yapmaliyim sizce

benim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama PC si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin PC aldim Ama PC yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi PC sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim PC mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo

ne yapmaliyim sizce
Birde Pc Yeni Ilk gunden basladi hayvan gibi Oturmaya

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anne babanla abinle konuş hallet

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Yapabileceğin bir şey yok, bende babamla aynı sorunu çekiyorum Knight hesabı kasacağım diye SSD'nin ömrünü öhm.

Emir4717

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Emir4717

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapabileceğin bir şey yok, bende babamla aynı sorunu çekiyorum Knight hesabı kasacağım diye SSD'nin ömrünü öhm.
Benim Islemcim amd R 3 1200 af Bostayken metin 2 yuzunden %70 kullaniyo mt 2 olmayinca %7

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4

ne yapmaliyim sizce

Birde PC Yeni Ilk gunden basladi hayvan gibi Oturmaya
aynı sorunu babamla yaşıyorum yapacak hiç bir şey yok

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap