benim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama Pc si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin pc aldim Ama Pc yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi pc sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim pc mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapmaliyim sizcebenim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama PC si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin PC aldim Ama PC yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi PC sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim PC mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo
Birde Pc Yeni Ilk gunden basladi hayvan gibi Oturmayabenim yasim 14 onun 19 Onun onceden toplama PC si Vardi simdi 5000Tl onu kendisi satti Bende Kendi oyunlarimi oynamak icin PC aldim Ama PC yi 12 Saat o kullaniyo metin 2 de 5-6pencere Aciyo oyunlarimi oynamami engelliyo Ne zaman isin biter diyorum bagiriyo halbuki ona karsi ses tonum hep kisik Olur arkadaslarimla Dc den konusarak oyun oynuyoruz 15Dk N var diyo babam hic karismiyo Onun kendi PC sinde Gunde 30dk anca oynuyordum o liseden 4.30 a eve geliyodu bende 3.30 Anca 30Dk oynuyodum Gelincede kizip kaldiriyodu ben hic kullanmasin demiyorum ne zaman Kalkcan Sen benim PC mde Benden Fazla oturuyon diyom bagirip Lan ge...zekali Ben Ne zaman Fazla Oturdum Diyo Herseye Bagiriyo Ama Kendi Arkadaslari olunca Bi anda sakinlesiyo
ne yapmaliyim sizce