Bi kere Dayanamadim Vurdum Bi tane Sonrasi ........Abi terörü, geçmeyen bir acı.
Bir şey yapamazsın yoksa temiz bir dayak yersin.![]()
Ben pcye pes 20 indirdim arkadaşlarımla konuşmama engel oluyor pes oynamak içinahh benimki CoD hastası
Eline bıçak alıp abin gece yatarken bıçagı bogazına dayayıp uyandır. Sonra tek hareketinde alırım gırtlağını de. Anlaştıktan sonra birdaha PC me oturursan gece ansızın gelir senin o ana
2. PC'yi aldırıp BreakPoint oynamanız var![]()
aynen ama Ben Kucukken En ufak Seye aglardim babamda direk Patlardi onaUlan en iyisi ABİ olmak be . Küçüğüm diye yapmadığı şey kalmadı
Bence bi akıl hastanesine görünmende fayda varEline bıçak alıp abin gece yatarken bıçagı bogazına dayayıp uyandır. Sonra tek hareketinde alırım gırtlağını de. Anlaştıktan sonra birdaha PC me oturursan gece ansızın gelir senin o ana
en büyük benimAbi terörü, geçmeyen bir acı.
Bir şey yapamazsın yoksa temiz bir dayak yersin.![]()
baban knight mı kasıyorYapabileceğin bir şey yok, bende babamla aynı sorunu çekiyorum Knight hesabı kasacağım diye SSD'nin ömrünü öhm.
bildigin Sahiplenmis dc sini okudumKendine PC al ben oynuyamıyorum ben kendıme aldım sen oyna diye değil kendine PC al yoksa bilgisayarımı satarım de
zamanla o pcyi sahiplenecek dım dızlak kalırsın hele birde üniye götürürse![]()