Neler Yeni

Abimin kavis sevdası

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Kavisli monitör istiyor bir abim çok seviyor. XG27VQ monitör var 2.elden alacagız 1500 TL bir tanıdıktan dell monitör var incehesaptan onuda düşündüm. Ama ghosting oluyor begenmezsin falan dedim dinlemiyor. VA panel'de bence ghosting çok kullanılmaz. Kavis sevdigi için kavisli alalım diyoruz. Yaptıgım araştırmalara göre kavisli monitörlerin bozulma oranı daha çok. Kavis olan yerlerden monitörler bozuluyor. Kavisli monitörlerin amazon vs sayfalarına giderseniz bozulmaları görebilirsiniz. Siz ne dersiniz alalım mı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kavisli isteniyorsa şu monitöre göz atabilirsiniz

asteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
murat mert ünalan
Kavisli monitör istiyor bir abim çok seviyor. XG27VQ monitör var 2.elden alacagız 1500 TL bir tanıdıktan dell monitör var incehesaptan onuda düşündüm. Ama ghosting oluyor begenmezsin falan dedim dinlemiyor. VA panel'de bence ghosting çok kullanılmaz. Kavis sevdigi için kavisli alalım diyoruz. Yaptıgım araştırmalara göre kavisli monitörlerin bozulma oranı daha çok. Kavis olan yerlerden monitörler bozuluyor. Kavisli monitörlerin amazon vs sayfalarına giderseniz bozulmaları görebilirsiniz. Siz ne dersiniz alalım mı?
bu birazda şans işi benim panelim dandik olur ghosting olur senin şansına panelin kaliteli çıkar
ama daha önce va panellerde öyle bir sorun olduğunu duymamıştın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavisli isteniyorsa şu monitöre göz atabilirsiniz
monitör harbiden iyiymiş param olsada ben alsam 😆

Top Bottom