Neler Yeni

Abra A5 V16.6.5 almak istiyorum ve bazı sorularım var..

Wade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alperen Cengiz
Arkadaşlar Monster Abra A5 V16.6.5 modelini almaya karar verdim bu laptopla ilgili insanlar 2 kutupa ayrılmış tabi bütün markalarda var şuan fiyatına göre sunduğu özellikler bana çok güzel geldi.
sorularıma geçersem :
i5 10200h mühendislik programlarında sıkıntı çıkarır mı ? ya da iyi midir beni 4 sene üniversitede idare etsin yeter.
sıcaklık değerlerine baktığımda bana biraz yüksek gibi geldi bazı oyunlarda 85 dereceye çıktığı oluyor ama anlık sonra 80 civarına düşüyor sizce bu sıcaklıklar nasıl ? ya da ben notebook soğutucusu alıp bu sıcaklıkların biraz olsun önüne geçebilir miyim ?
Son sorum biraz da oyun oynadığım için :D Forza Horizon 4 ve Rainbow Six Siege'de Ultra da oynayabilir miyim ?

Wade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alperen Cengiz
hocam bende onlara baya baktım ben zaten yüksek fps alabileceğim valorant csgo tarzı oyunlar oynamıyorum battlefield PUBG tarzı oyunlardada 60fps alabilcek şekilde oynadığımdan 1650ti 120hz çok önemli olacağını sanmıyorum valorant csgo oynamıyorsanız
Hocam her çeşit oynuyorum ancak birde 144hz denemek istiyorum.Bu arada o laptoptan vazgeçtim stokları bitti yeni bir laptopa bakıyorum hakkında fazla bilgi bulamadım yeni konu açacağım onun için.Teşekkürler cevaplarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom